Ajattelin ensin ommella sille vaan heijastinliivin, kun en viitsi ostaa jotain xs-kokoa mistä se kasvaa parissa kuukaudessa ulos. Sitten totesin, että sillä on aina kylmä kun joudutaan yhtään seisomaan ja odottamaan jossain ulkona, joten laitanpa samalla vaivalla vähän fleeceä sisäpuolelle lämmikkeeksi. Ostin sadetakkikangasta parin euron palan, fleeceä on rottien putki- ja petitarpeiksi valmiiksi (16e/kg Eurokankaasta), ja heijastinnauhaakin mutsi oli ostanut, sain siitä.

Kaulan ympärys taisi olla 28cm, selän pituus n. 30cm. Vai 35cm? Piirsin itse kaavan paperille ja ompelin koko jutun muutenkin vähän sinnepäin, siinä on pari ryppyä ja lankasotku ja ties mitä kauneusvirheitä. Aivan sama, käytetään sitä nyt se pari kuukautta minkä se ehkä mahtuu päälle ja heitetään sitten vaikka roskiin. Turha ostaa kympin vaatteita ku itse saa parilla eurolla ihan kelvollisen. :D

Elukoille on siitä kiva ommella, että ei tosiaan tarvii olla turhan tarkka. Rotat syö kaikki pehmeät putket parissa viikossa rikki, niin ihan sama onko saumat kohdillaan jne.

mantteli.jpg

mantteli_auki.jpg

mantteli_paalla.jpg

mantteli_paalla_salama.jpg

Tänään se oli siis ekaa kertaa sovitusten jälkeen varsinaisesti käytössä. Pentua ei haitannut yhtään. :) Suojaa vähän totaalikastumiseltakin, toi päällikangas siis on sitä sadetakkikangasta.