Pentu saa käyttää pimeään aikaan ulkona käydessämme aivan liian isoa heijastinpantaa. Se pyörii sen kaulan ympärillä. Ei voi mitään, ei oo mitään muutakaan, ja pilkkopimeä + musta koira ei oikein oo kiva yhdistelmä.

Kävimme siis vastapäätä katua kusella. Olimme aidan toisella puolella, kun parin metrin päässä jalkakäytävällä menee kaksi koiraa. Toinen jää vielä tarpeilleen juuri meidän kohdalle. Kyykistyn ja kaivan namirasian (kerrankin mukana!!) taskusta ja alan syöttää pentua. Pentu istuu mun jaloissa, katselee rauhassa koiria ja mussuttaa maksalaatikkoa. Hieno treeni. Teki jopa molemmat tarpeensa ulos, vaihteeksi. :P

Halusi taas koirien poistuttua heti takaisin kotiin. Yleensä se kävelee remmissä hienosti ja täysin vetämättä, mutta kotiin päin on kiire ja nytkin se meni sellaista kyytiä, että otin pari kertaa totaalisen stopin. Remmi kireällä ei edetä senttiäkään, nyt alkoi siis nämäkin harjoitukset.

Kotona olisin treenannut jotakin, mutta maksalaatikkoa oli puoli teelusikallista ja lihat on kaikki pakkasessa, enkä jaksanut alkaa sulattamaan enää. Maksalaatikosta sain just sen verran, että sain e-vitamiinipillereille kyytipojat. Pentu pöydälle, hampaiden katsominen (aika venkoilua, mutta päätin että nyt katson, joten kiemurtelevasta pennusta vaan kiinni ja nami vasta kun sinne suuhun olin nähnyt), pallien kopelointia ja yhden tassun nosto + tutkiminen. "Hampaat"-käskyn toistelua, palkaksi ylistävät kehut ja ne lääkemaksalaatikot.

Pennulle ruoka, heitin kokeeksi sekaan rottien herne-porkkana-kukkakaalisekoituksesta hyppysellisen. Ei se niitä erotellut, ei siis jättänyt eikä imuroinut mitenkään tietoisesti. Söi ehkä n. puolet.

Leikkimistä ja lattialla könyämistä. Aidan taakse jäämisen harjoittelua, rotat on siis joka ilta keittiössä vapaana, ja pentu jää nykyään tosi kauniisti aidan taa odottamaan. :) Siivosin pissapapereita ja pois-käsky ei meinannut millään mennä pienen koiran aivoihin saakka, joten lopulta kyllästyin työntämään sen pois ja vein sen aidan taakse siksi aikaa että sain luututtua papereiden ympäristön.

Kohta käyn pyykit alhaalta ja menen nukkumaan. Tai siis petiin lukemaan tenttijuttuja. Jos heräis huomenna aamukuudelta viemään sen ulos paskalle. Ehkä. Jos mitenkään jaksan. Jos luen pitkään, niin pitää sit käyttää se vielä kerran pissalla ulkona. Harmi vaan että nyt ei tosiaan oo niitä nameja lainkaan, kuitenkin tulee joku ufo vastaan ja olis kiva pästä palkkaamaan. :P