Mitäpä sitä tosikoiraihminen muuta tekisi kuin tulee rättiväsyneenä vielä päivittämään rakkinsa kuulumiset... ;)

14.00 ulkona, oli ihana ilman, joten oltiin aika pitkään vaikka aamullakin oltiin oltu
14.30 säkäkorkeuden mittaus (29cm).viivotinta ja seinää apuna käyttäen. Pentu pyöri kuin mikäkin, eikä mulla riittänyt oikeen kädet, mutta ehkä toi tulos ei hirveesti heitä. Huomenna saan vaa'an, paino tulossa sitten. Hampaat-käskyn (kopelointi) treenausta.

Olin menossa viideksi kaverille kahvittelemaan ja pentu oli tarkoitus ottaa mukaan. Se oli kuitenkin aivan väsynyt ja päätin lopulta jättää sen kotiin nukkumaan.
16.30 pakkoherätys pikaiselle kusetukselle
16.45-21 yksin kotona. Ajattelin että mulla menee tunti tai kaksi, mutta kappas kun aika juoksi ja yhtäkkiä tajusin että pentuhan on ollut yli neljä tuntia yksin... pisin aika tähän mennessä. Vähän huoletti mitä siellä on vastassa. Hiljainen penikka eteisessä, kämppä ok, eli kaikki hyvin :)
21 vartti ulkona
21.15 10x istuminen naksulla
21.20 5x istuminen niin että otin vihjesanan käyttöön, eli sanon sille istu juuri kun se on istumassa, naksautan ja annan namin. Se istuu aika kauas musta, mutta samapa tuo kai on, enhän yritä treenata eteen (luokse)tuloa.
21.40 hampaat-käsky, katsoin oikeasti sen hampaita. En palkannut namilla, kehuin vain. Lisäksi leikkasin paria takajalan kynttä, ok homma sekin.

Ja nyt ihan kohta petiin. Meni vähän aikataulut sekaisin kun meni koko ilta kahvipöydässä, ja nytkin käynnistin koneen sen sijaan että olisin vaikka lukenut siihen huomiseen tenttiin, mikä nyt jäi kokonaan väliin...