(to) 16.15-17.45 pennun kanssa keskustassa ja juna-asemalla äijää vastassa. Kannoin osan matkaa, mutta kyllä se ihan hyvin käveli itsekin. Asemalla joku papparainen jutteli mulle melkeen vartin, pentu makasi jaloissa, ei tippaakaan kiinnostanut ottaa setään kontaktia. Äijän tultua otin pennun syliin, istuttiin juna-aseman penkeille muutamaksi minuutiksi ja pentu sai mun sylistä haistella äijää ilman että mies kiinnitti siihen mitään huomiota. Pentu tykästyi äijään. :) Sanoin kyllä sille etukäteen, että se on sun isi, paree olla murisematta. Haha.

17.45 ruoka, ei malttanut juuri syödä.

17.45-18.15 yksin, käytiin kaupassa. Uupunut, tosi uupunut edelleen tänään seuraavan päivän illalla. Toi keskustakäynti otti selkeesti voimille.

Illalla muistaakseni hampaat-käskyä, vähän kynsien leikkuuta ja paljon sylissä pitämistä. Menee lattialla myös miehen syliin ja makaa sen jaloissa, jos mun jalat on liian levottomat eli en pysy paikoillani. :D

20 viimeinen kusetus ja sitten nukkumaan. Lattialta ei kuulunut pihahdustakaan, kun mä ja äijä könyttiin petiin ja pentua ei huolittu mukaan.

Pe:

07.00 pikaisesti ulkona
07.20 ruoka, söi kaiken!
07.45-9.00 yksin kotona, tai äijä nukkui kyllä sängyssä, mutta käytännössä siis "yksin"
9.05 kymmenen toistoa istumista
9.30 kusetus
09.45 jäi kokonaan yksin, mä kouluun, mies keskustaan
13.30 pentu tosi väsynyt, haukottelee ja venyttelee kun tulen kotiin, ilmeisesti ollut umpiunessa. Kusetus, ruoka (pari rkl nappulaa + vähän maksalaatikkoa sidosaineeksi) kongiin, jäi jäystämään sitä kun lähden miehen luo keskustaan
16 kotona, pentu kuselle. Joku täti ihastelee että onpa kaunis ja alkaa tarinoimaan omista koiristaan. Pentu taas vähät välittää, asettuu mun jalkoihin ja alkaa nyppiä nurmikkoa. Ei murise eikä väistä, mutta ei vaan yhtään ole kiinnostunut vieraista.
16.05 ruuan söi kokonaan, ole hyvä -luvan odottaminenkin onnistui hienosti!

Kauppakassien purkua, pizzataikinan tekoa, rottahäkin siivoamista (karjaisin kunnolla kun pentu meni purukasaan. Olin pari kertaa kieltänyt, ja sitten kun lähdin kauemmas, se hiippaili kuitenkin sinne), pentu pyörii jaloissa mukana ja on tota purukasanpenkomisjuttua lukuunottamatta tosi siivosti. :) Pyörii jaloissa ja katselee puuhia muttei ole liikaa edessä tai härki ihmisiä saadakseen huomiota. Kehun sitä kyllä säännöllisesti hyvästä käytöksestä ja kiepahdin usein lattialle seurustelemaan sen kanssa.

Nyt kun tulin läppärille, se kävi saman tien jalkoihini nukkumaan. Taitaa väsyttää, mutta arjen askareissa on nyt niin paljon seurattavaa ettei se oikein malta nukkua. Pitää ehkä jättää se portin taakse kun kohta mennään tekemään pizzaa, josko se malttais paremmin nukkua kun perässä juokseminen kielletään.