Hiton otsikot, en jaksa ikinä keksiä mitään kovin kummoista.

Lääkäri sanoi eilen, että rokotus luultavasti tekee pennusta vähän väsyneen. Mä taas ajattelin, että kyllä se nyt väsyy henkisesti siitä käynnistä ja fyysisesti sinne saakka kävelemisestä, mutta ehei... ehkä pikkasen normaalia rauhallisempi muttei tosiaankaan mitenkään uupunut. Se on mudi, ei siitä lopu ikinä virta, nyt se kai alkaa jo näkyä. :D

Oltiin aamulla vartin verran ulkona, pentu halusi haistella, joten tää oli enemmän haistelu- kuin juoksentelu"lenkki". Ei ollu tehny paskojakaan yöllä sisään, vaan ne tuli vasta ulos, ihanaa! Sisällä 10x katso vihjeellä (siirryin vaihteeks olkkariin, ollaan treenattu monta viikkoa keittiössä, aluks oltiin olkkarissa). Ihan hyviä, tosin kestoa ei voi edelleenkään nostaa tai se ehtii vilkaisemaan pöydälle namipurkin suuntaan. Leikitin sitä niin että toisessa kädessä oli valmiiks nameja. Kesti hetken saada se lopettamaan käden kyttääminen, ja odotin että se leikkii ihan täysillä. Sitten ojensin namikäden sitä kohti ja sanoin "kiitos" samalla kun se pudotti lelun ja otti namin. Loput kolme samoin kiitos ennen kuin liikautin kättä, ja pentu pudotti lelun saman tien! Tajusko se muka jo?!

Sylissä kaksi kynnen leikkuuta ja hampaiden vilkaisu. Pitää alkaa siirtää hampaiden katsomista nyt muuallekin, siis a) tutussa paikassa joku muu katsoo b) minä katson vieraassa paikassa (lattialla, ulkona, yms). En tiedä onko se hampaat-vihje edelleen enemmän tilannesidonnainen, joten aletaan laajentaa muuallekin kuin pöydälle tai syliin.

Sai ruuan, söi kaiken. Meinasi kerran varastaa ennen lupaa.

Nyt kouluun, pentu on jäystänyt kongia jo vartin ja jää varmaan sen pariin.