Olin pari tuntia poissa, ei mitään hämminkiä sen suhteen.

Pentu pöydälle, yksi kynnen leikkaus niin että se siis seisoo, ok. Silmien tarkistus ja yleistä kopelointia, nami ja takas alas.

Ompelin sille uuden heijastinliivi-mantteli-takki-mikälievaatteen. Edellinen jäi pieneksi, ja lisäsin tohon uuteen senttien lisäksi vatsakappaleen. Mahastahan ne eniten palelee kun siellä on vähemmän karvoja. :D Pentu oli aika riehakas ja keskusteltiin useampaan kertaan siitä, että kun haluan sovittaa sille vaatetta, se ei
1) pure/revi/raavi sitä vaatetta
2) pure/revi/raavi mun kättä
3) ryntää hakemaan lelua kun muilla leikkiminen kerran kiellettiin
4) kiemurtele kun hullu kun sanon että en nyt halua leikkiä ollenkaan
5) ylinöyristele kun ekan kerran korotan ääntäni kaikesta edellä mainitusta
6) kellahda selälleen kun pakotan sen nousemaan ja toistan edelleen että älä pelleile stna, en todellakaan suuttunut raivon partaalle kun huomautin käytöksestäsi!

Lopulta sovitus kuitenkin onnistui. :D Itsepäinen mamma on siis pientä koiraa itsepäisempi. Aika kauan sitä sai vääntää että sain sen pysymään jaloillaan mutta olemaan purematta mitään tai yleisesti hillumatta. Onneks olin varannu yhden namin hollille, ja annoin sen sitten kun vihdoin oltiin yhtä mieltä siitä miten haluan sen olevan. Tuli vaan mieleen, että pitäis opettaa sille se (näyttely)seisominen nyt jo. Alun perin merkkasin viikon tammi-, helmi- ja maaliskuulle jolloin treenaan sitä (pentu menee näillä näkymin Tampereelle 14.3 näyttelyyn). Vois aloittaa jo nyt, se olis erittäin kätevä käsky sovitustilanteisiinkin. :)

Nyt en jaksa laittaa treenejä omalle merkinnälleen. :P
Jossain vaiheessa siis 5x maahan menoa ja siellä pysymistä olkkarissa täysin "tyhjästä", siis ei mitään rituaaleja mitä teen enne kun alan treenaamaan. Löysin vaan taskusta pari namia ja ajattelin käyttää ne saman tien. Hyvin pentu kuitenkin oli mukana. :)

Ei oikeen huvittanut sen enempää tehdä mitään, vaikka tein just sen ohjelman missä oli yhteensä 60 toistoa eri juttuja joka päivälle tän viikon ajan. Päivällä oli yhteensä 15, sit noi 5 maahan menoa, ja sitten tein 15 toistoa eteen tuloa... =35. No, ehkä jaksan tehdä ne loput 15 vielä tässä yön aikana. :) Laitan eteentulotreenivideon erikseen ja selitykset sit siihen.