Tein kaksi jälkeä.

Ensimmäinen n. metrin pitkä, kahden askeleen levyinen kaistale. Namina jauhelihaa. Vähän siinä hilkuilla näkyykö se liikaa, jotain yritä muistaa käyttää maksaa tms tummempaa. Pentu alko ulvomaan lyhtypylväässä, josta karjaisin -> hiljeni -> hillityt kehut. Hirvee veti taas jäljelle, nyppäisin kerran ihan kunnolla ja rauhoitin sen istumaan ennen kuin päästin. Näytin kädellä alkua ja sanoin "jälki". Eka meni ihan hyvin, sain pitää kunnolla vastaan että ei hyppiny namien yli. Vähän se meinas taas harhautua sivuun, ja kiskoo niin kovaa että se alkaa helposti pyöriä kun pidän vastaan. :/ Kerran taisin myös kääntää sen kokonaan ympäri, kun sillä jäi yksi nami ja se yritti palata kesken kaiken takaisin päin.

Siirryttiin vähän, uudestaan pylvääseen kiinni ja jälkeä tallaamaan. Pituutta 2m ja leveyttä se sama askeleiden leveys. Laitoin nameja vähän harvemmin, ehkä 15-20cm välein. Onkohan ne ollu aivan liian tiiviissä? Aiemmin oli vaan sitä ongelmaa, että se ei löytänyt seuraavaa ellei se ollu tosi lähellä. Ei se silmillään kyllä jäljestä, jäi muutama taas mitä se ei poiminut. Tällä kertaa sähelsimme vielä äskeistä enemmän. Sillä meni liina jalkojen alta, mutta ei se siellä pysy. Se on oppinu lenkillä niin hyvin selvittämään itse sotkunsa, ja nytkin nosti etujalan vähän väliä sen kireän remmin yli. Pääsi pyörähtämään taas takaisin päin, josta käänsin sen kiireen vilkkaa ympäri.

En tiedä pitäiskö meidän kuitenkin tehdä vaan niitä ruutuja vielä? Se yritti pari kertaa harhautua tallatulta alueelta ulos, tosin vaan silloin kun naru kiristyi enkä päästänyt sitä eteenpäin kun yritin saada sen syömään lähimmän namin eka -> alkaa vetää sivuille. Ruudussa sais rauhassa pyöriä ja harhailla vielä alueen ulkopuolellekin... hemmetti kun ei oo ketään neuvomassa livenä. :/