Pikakusella. Naapurin lapinkoira tuli samaan aikaan omasta pihastaan kadulle, onneksi ne lähti eri suuntaan. Luksin tuhahdukseen vastaukseksi napakka "mennään!". Ei kääntyny sen jälkeen edes katsomaan enää sinne päin. :D

Lorotteli siinä antaumuksella kun hyvin lähellä räjähti. Korvat nousi hämmästyksestä pystyyn ja vähän se säpsähti, mutta kusi loppuun eikä ollu moksiskaan sen jälkeen. Loistavaa. Tuskin tarvii siis huomenna kovin kummosesti pelätä. Meinaan kyllä tehdä varsinaisen lenkin päivällä ennen kun pahin pauke alkaa. Illaksi olen kai menossa baariin, mutta kusetan sen normaalisti ennen lähtöäni ja jätän varmaan radion vähän normaalia kovemmalle päälle. Toivotaan ettei ny ihan jaloissa pamahda kuitenkaan, mutta muuten tuskin tulee mitään ongelmaa.

Se on tarjonnu eteen tuloja ihan kauheesti kun istun tässä koneella. Just heittelin parit frolicit ihan ilman mitään naksuja. :)

--

Sama kusetus + räjähdys toistui klo 21. :P Ei reagoinu paukkuun taaskaan. Sen sijaan ihan oman talon nurkilla oli joku chihu tms joka alko kimeästi räkyttää meille. L vastasi ihan kunnon ärähdyksellä, josta hyvin napakka kielto. Yritti jatkaa vielä, otin persevilloista kiinni ja sanoin että in your dreams, tässä elämässä sanoit jo äsken liikaa. Sit oli tosi nöyrää poikaa ja käveli nätisti, tarjosi melkeen seuraamista, namitin monta metriä eli melkeen omaan pihaan saakka. :)

Näköjään se kestää siis ton rankaisun koirakohtaamisissakin ja reagoi siihen toivotusti. Moni menee siitä vaan entistä enemmän kierroksille, "jee, me tapellaan yhdessä tota vierasta vastaan!" ... jatkamme siis näin.

--

Kusetus 22:30, ei ketään elollisia eikä mitään ääniä. Ei tee paskoja vieläkään, ihme.

Annoin sille mun pizzan jämät, siis pohjan, n. 5x5cm palanen. Taikinaa ja vähän tomaattisosetta. Hyvin hyvin ahneesti hotkaisi, toivottavasti ei tuu mitään oireita. Edellinen koira oli jatkuvasti ripulilla söi se sitten mitä tahansa (siksihän se sitten lopetettiinkin), mulla on totuttelemista vielä siinä että Luksille on toistaseks voinu antaa mitä tahansa eikä sillä oo kovin pahasti menny maha sekaisin. Se myös syö IHAN mitä tahansa. :D Eilen säilykeananasta ja kikherneen kun tein pizzaa ja annoin sen maistella.