Heräsin, tuota, puoli kolmelta. Pennun kanssa käytiin yöllä kahden maissa vikan kerran ulkona, teki molemmat tarpeensa. Luin aamuneljään asti kirjaa joka oli niin pelottava etten saanut unta. Mies oli menossa viideks töihin, joten juttelin sen kanssa. :D Aika friikkiä, toinen just heränny ja toinen ei vielä nukkunutkaan...

Paperilla oli yhdet vanhat pissat ja pennulla ilmeisen kiire ulos. Sanoi pari kertaa hiljaa piiiip, mutta mä katsoin sitä nyt läpi sormien. Komensin istu, hiljeni samalla kun istui, ja suoraan vapautus ja juoksujalkaa alas. Se olis kyykänny paskalle keskelle katua, eli ymmärsin oikein, kiire ku mikä. :P Ehkä meidän koko piippausongelma onkin vaan ollut tätä? Toisella tulee housuun ja se yrittää ilmoittaa että vauhtia ny, mä suutun ja sit se on jalat ristissä ja piippaa vaan kahta kauheemmin, eksää tollo tajua että pakko päästä äkkiä!

Kierrettiin vaan pari korttelia, pentu oli vaisu ja pysähteli onks pakko -tyylillä. Vartti siis. Ei mitään ihmeempiä, tosin puhuin mutsin kanssa puhelimessa melkeen koko ajan ja pentu oli ihan "se komentaa varmasti puhelinta, ei mua" -moodissa. :P Korotin kyllä ääntä kun puhuin sille (mennään, ei sinne), mutta kumpaakin sai vahvistaa remmiä heilauttamalla. En läimi koiraani remmillä, mutta kun sitä vähän heilauttaa niin että se osuu pentuun, se huomaa että ei juma, se olikin mulle...

Sai pitkästä aikaa pakastetun kongin ja viihtyi sen kanssa hyvän tovin.

17.30 pikakusetus. Joku sankari onneksi jossain vähän kauempana ampui juuri yhden raketin kun olimme tulleet ovesta ulos pihalle. Pentu ei reagoinut mitenkään. Vähän jännittää silti uusi vuosi.

Sisällä treenit, teen niistä oman merkinnän.

Pentu on edelleen jotenkin vaisu, joten tänään taitaa olla ihan vaan lepopäivä. Ollaan me parina edellisenä päivänä oltu sivistymässä remmilenkeillä liikenteessä ja pulkkamäessä yms niin ehkä se tulee siitä. Hyvä vaan, musta tällanen epäsäännöllinen rytmi on parasta mitä pentu voi omaksua. Joskus laiskotellaan ja joskus sit on enemmän hulinaa, mutta ei aina sitä samaa ja tasaista. Hyvä että oppii vapaapäivillekin. :)

--

Illan mittaan käyty pari kertaa pikakusella korttelin ympäri, siinä tän päivän liikunnat. Huomenna vois ajella metsään.