No hemmetti, mun koira ON yöeläin. Se tarjoaa pöydän alla eteen tulemisia ihan koko ajan, joten treenataan sit oikeasti. Jääkaapissa onkin sulatettua maksaa joka kohta alkaa jo kävelemään, joten hyvä päästä siitä taas ajoissa eroon.

5x eteen tulo. Yhden jätin palkkaamatta, aivan liian väljä, eli oikeasti kuusi, joista viidestä palkka. :D

Ja sitten se kauan pelkäämäni paikalla olo, osa ykkönen. Kymmenen murua maksaa, aina kaksi kerrallaan käteen, eli yhteensä viisi toistoa. Pikainen itseni psyykkaus, jos menee reisille niin menköön, ei se oo sen kummempaa kun vaan muistat olla vahingossakaan palkkaamatta jos nousee ennen aikojaan! "Maa" + namikädellä käsimerkki, naks, toisen namin anto, heti perään toinen kanssa, "ok" just kun on nielemässä sitä eikä vielä ajatellut ylös nousemista. Otan nyt ihan uuden vapautuskäskyn käyttöön, "ole hyvä" on niin pitkä. Saa nähdä meneekö tää jotenkin sekaisin, tuskin. Ton ok:n on tarkoitus olla kuittaus nimenomaan treenikentällä, arjessa olkoon edelleen ole hyvä.

Ok:n jälkeen pentu nousi joka kerralla istumaan siksi aikaa kun mä otin pöydältä kouraani uudet kaksi namipalaa. Ennakoi maahan menon käsimerkkiä, eli ehkä se "maa"-vihje alkaa vihdoin mennä perille! :)

Vikalla "ok", vielä yksi pienenpieni murunen kun oli noussut, sitten "loppu". Ja kas, enää se ei tyrkytä eteen tuloja pöydän alla, vaan malttoi paneutua pedilleen nukkumaan. Ei oo paljosta pienen koiran toiminnantarpeen tyydytys kiinni!

Nyt kone kiinni ja nukkumaan minäkin. Ja hei, ei se niin kauheeta ollukaan, tää systeemi varmaan pelittää ihan hyvin! :)