Maahan menot. Ohjaan koiran aluksi namilla vähän taaksepäin, jotta näkyis paremmin. Aika huonossa kohtaa ollaan kuitenkin, tällasta se just on kun laittaa vaan kameran kuvaamaan ja toivoo että näymme jotenkin... ja sehän olis ollu alun perin paremmalla paikalla jos en olis peruututtanu sitä. :P

Metallinoutokapula. Taas tällanen tehkää niin ku mä sanon, ei niin ku mä teen -opetusvideo. :D
-ajoitus välillä vähän miten sattuu
-kriteeri: välillä hyväksyn kumartumisen, välillä koskee oikeaan kohtaan, välillä koskee reunoihin, välillä tönäisee vaan tassulla! No, siinä mä naksautin tarkotuksella vaan kolahduksesta, pelästyin nimittäin heti että entä jos se itse säpsähtää sitä ääntä... Kerran en hyväksy pelkkää kumartumista ja sit taas hyväksyn. Voi ählämi. Ja hei, laita se kapula niin että ei käy noin että koira on välissä enkä NÄE tismalleen mitä se tekee!
-huomaa myös että onnistumisprosentti ei oo riittävä, minusta ainakaan. Se tarjoaa välillä hienon maahan menon :D... esim. kohdassa 00:25 olis ollu just hieno kosketus, tollanen kriteeriksi jahka ensin päästään noista välimaahanmenoista eroon.

Oikeesti kun alkaa pilkkomaan koiran koulutusta näin pieniin osiin, huomaa vaan kuinka tumpelo itse onkaan. Koirat on ihan sikavälkkyjä kun ne kaikesta ihmisen kämmäilystä huolimatta oppii niinkin hyvin!