Ulos lähtö

Kohtaan 00:43 asti ihminen vetää päällensä pipoa ja kaulaliinaa (kusetan koirani edelleen pikkupakkasilla pelkässä hupparissa, ilman takkia. :P Kylmyys karaistaa!) ja kamera on eteisen pyykkikorin päällä. Pahoittelen huonoa näkyvyyttä. Pentu saa välillä pari murua juustoa ja on hiirenhiljaa.

00:43-00:33 laitan sille remmin. Yleensä sanon "remmi". Mulla on siinä samassa remmiä laittavassa kädessä namit ja käskystä se tietää että otan pannasta kiinni, en aio antaa namia nyrkistä, eli ole rauhassa ja anna sen namikäden ottaa pannastasi äläkä jahtaa sitä.

00:25 tms kohdassa lasken kameran lattialle. Kuten varmaan näkyy. Kerään koiran liinaa käsiini ja tsekkaan avaimet yms. Ja pentu on ku lentoon lähdössä, sen varjo näkyy ulko-ovessa :D

00:13 se on mun sivulla. Se tulee siihen yleensä itse, en sano mitään.

00:08 kolisee kun avaan ulko-oven. Pentu edelleen sivulla. Heitän yhden namin rappuun meidän välitasolle, se saa etsiä sitä samalla kun sytytän valot ja painan oven kiinni. Odottaapa se kiltisti lupaa, joskus vielä koettaa rynniä ennen aikojaan, tai vähintään ei pysy sivulla vaan alkaa liikehtiä ja yleensä kiertää mun taakse piippaamaan.

00:02 saa "ole hyvä" -luvalla lähteä. Pysyi hiljaa myös rapussa ja pääsimme onnellisesti ulos.

Jumankekka, mä halusin kuvata sitä härdelliä mitä se pahimmillaan on, ja eikö se taas yllättäny ja todella ollu aivan hiljaa koko ajan!!

(Ulkona kohtasimme chihun, ne tuli meitä vastaan. Paria metriä ennen käännyttiin sivukadulle, L tartti pari kertaa "mennään!" -käskyllä apua että rohkeni liikkua suoraan toista koiraa kohti. Ei tainnu edes kyllä tunnistaa sitä koiraksi, se oli niin... rotta. Anteeksi. :D Syötin sille lopusta juustosta lähes kaiken, yksi muru jäi jäljelle. Sit mentiin puistoon, minä siis ilman takkia ja halpiscrocseissa palellen. Päästin piskin irti. Ryntäsi aika kauas (15m?) paskalle, tosin heti saman tien takas ja sit taas hepulia mun ympäri. Heittelin sille keppiä, panin ison oksan kolmeen osaan ja leikittiin kahden lelun leikkiä. Se siis toi sen aika monta kertaa takas! Heitin uuden eri suuntaan ja otin sen minkä se oli tuonu. Hihkuin ja innostin aina kun kantoi keppiä mua kohti, ne jäi kyllä metrin-parin päähän mutta selkeää parannusta edelliseen kertaan! Yhden se toi ihan käteen asti ja annoin siitä palkaksi sen vikan juuston murun + taisteltiin hetki kepistä ennen kun heitin sen taas kauas. Sitten heti näin että siellä heittosuunnassa kaukana juoksee jänis, kaikki ainekset katastrofiin... hirveet bileet pystyyn, en oo varma huomasko koira koko jänöä, mutta hihkuva ja kiljahteleva mamma ainakin saa sen pasmat sekaisin ja se kyllä ryntää hullun kiilto silmissä riemuitsemaan mun kanssa.... :D Unohtui niin kepit kuin jäniksetkin. Huhhuh!

Sisällä vielä 30x maksanpalojen heittelyä, naksuttelua siis "tyhjästä" ja lentävä nami palkaksi. Kuvasin tänkin videolle, mutta photobucket ei halua ladata sitä, niin ei sitten. Sit otin vielä yhden, laitoin sen lattialle (pentu tarjosi heti maahan menoa :D), kielsin ottamasta, piti tehostaa käsimerkillä kun näytti että se nytkähtää ennen aikojaan, ja annoin luvan ottaa. Loppupalkaksi valmiiksi ladattu kongi, ei tajunnu ensin "ota" -vihjettä ollenkaan, eli kyllä toi "älä ota" ja "ota" menee sekaisin. Voi perse. Tai hmm, ehkä mun äänensävy vaan oli jotenkin tuima? Nyt kun tarkemmin kuuntelen. :D Video ny vääristää ihan kauheesti, mutta silti.)

---

Hittoako mä näitä laitan nettiin, ketä kiinnostaa?! Käsi ylös!