Olkapäille hyppyä eka ja toka. Älkää välittäkö sössötyksestäni. Mun koneella on vaan windows movie maker ja kun sillä muokkaa, se pakottaa tallentamaan johonkin ihme muotoon jota photobucket taas ei tunnista. Eli joko saan muokattua mutta en laitettua nettiin tai laitettua nettiin muokkaamattomina. :P

Pentu ja kuusenkoriste. Se ei oo vieläkään ihan varma saako tota tehdä vai ei, ja härkkii siksi tolleen vähän ja kysyy koko ajan neuvoa. :D Ilkeä mamma vaan kuvaa nauruaan pidätellen eikä sano mitään.

(Oikeasti musta ei oo reilua, jos koira noin selvästi kysyy että onks tää ok, niin pitää sille kertoa. Ei vaan kuvata ja seistä hiljaa. :P Ainakin jos se on ehdottomasti kiellettyä! Ajattelin että toi on ihan ok, närppiköön sitä tolleen. Jos kaataa kuusen niin ei sekään haittaa, omaan niskaan se vaan tulee, hähää. Mitään ei hajoa ja vettäkin on astiassa niin vähän, että ei se pahasti tulvi vaikka olisin koulussa tms. Siksi en siis sanonu mitään, en halua kannustaa villiitymään enempää mutta musta tolla tasolla se on ihan sallittua, jos toinen kovasti tykkää niin siinähän leikkii. :D)