Bussi-rotta täytti tänään 2vee ja sen kakkua tehdessäni pennun kuppi sai toimia 'biojäteastiana'. Kakussa oli perunamuusia (koiralle perunan kuoret ja vähän sisustaakin), kananmunaa (kuoret ja n. puolet sisällöstä, kovaksi keitettynä), mozzarellaa (pari palaa), nakkia (ei koiralle) ja hernemaissipaprikaa (kourallinen koirallekin). Bussi sai kakkunsa päivällä, mutta pentu oli jo syöny, joten nostin sen kupin vaan jääkaappiin odottamaan iltaa. Sekaan loraus maitoa ja öljyä, sauvasekoittimella mössöksi, koemaisto lusikasta. Koiralle siis. :D Hyvin maistuu! Siispä sen iltapalana oli vajaa pari desiä tollasta mössöä.

Nyt kun se alkaa lopettaa kiivainta kasvuaan, vois ehkä kerran viikossa tms alkaa tarjota sille kasvismössöä. Ihan vaan totuttelun vuoksi, aion edelleen siirtää sen ainakin osoittain "kotiruokabarffille". Kasvismössön vastapainoksi pitäis saada toki lihaakin, mutta eiköhän se saa treeneissä sen verran paljon sitä, että kerran viikossa yhden nappula-aterian korvaaminen rehuilla ei tee kovasti pahojaan. :)

Mun pitäis opiskella taas tarkemminkin näitä juttuja, edellisen koiran ajoista on jo monta vuotta ja muistini on rajallinen... tosin niin kauan kun se syö viikossa 13 ateriaa nappulaa ja yhden kasvismössöä, ei tosiaan liene kovin väliä mitä se sisältää, se on niin pieni osa sen ruokintaa.