Illan vika kusetus klo 21 maissa, aamulla nousin vasta 11 jälkeen. Paperilla oli yhdet kuivuneet kuset, tehnyt ne siis varmaan joskus aamuyöllä. Ulos tulikin sit heti kaikki, hyvä kun ei vuotanut jo rappuun. Kyllä se ihan oikeesti jo tietoisesti yrittää säästää tarpeitaan sinen ulos. :) En muista sanoinko, mutta otin keittiön paperit ehkä joskus viikko sitten jo kokonaan pois. Olkkarissa ne saa mun puolesta olla edelleen, mieluummin mä kerään märät paperit kun luuttuan lattiaa. Se kyllä pidättää yöllä joskus jopa sen 10h, mutta kellon ympäri on ainakin vielä liikaa.4-5h koulupäivän pysyy kuivana, 6-8h aikana yleensä on tullut yhdet pissat. En usko, että toi papereiden pitäminen hidastaa sen siisteyskasvatusta mitenkään, kyllä se jo selkeesti säästelee niitä tarpeitaan ulo eikä lorota onnellisena paperille heti ku alkaa yhtään pissattaa. En usko että otan niitä missään vaiheessa oma-alotteisesti pois, olkoon lattialla niin kauan kunnes niitä ei enää tarvita pennun puolesta. Edellinen oli sisäsiisti muistaaksenni jo 4-5kk iässä, muutimme silloin äijän kanssa yhteen ja samassa yhteydessä siltä katosi paperit. Mutta se ei kyllä myöskään joutunu olemaan 8h yksin päivisin. Öisin kyllä nukuin yhtä pitkään kun nykyäänkin, ja sen se pidätti hienosti.

No, oltiin siis äsken lenkillä melkeen tunti. Uusissa maisemissa, kävellen kuitenkin. Kierrettiin P-lampi. Hah, on tää vaikeeta, kun en halua julkaista täällä ihan tarkkoja koordinaatteja, mutta merkata nää kuitenkin sen verran tarkasti että itse muistan myöhemminkin mistä olikaan kyse. :D

Pentu aluksi vähän nihkeä, sitä varmaan painoi vielä eilinen. Olen kuitenkin lähdössä illalla kuudeksi kaverille ilman koiraa, ja voi olla että menee aamuyön puolelle ennen kun palaan, niin halusin käyttää sen kunnon lenkillä että malttaa olla rauhassa kotona. Piristyi sit kuitenkin kun vauhtiin päästiin.

Käveltiin koirapuiston ohi, Luksi sai namia ohituksesta. Muutama muukin ohitus, yksikään ei samalla puolella katua vastaan tulossa, vaan vähän erilaisempia: yhden takana käveltiin n. 10m päässä aika tovi. Pari t-risteyksessä menossa eri suuntaan. Pari toisella puolella katua. Oikestaan just hyviä, L malttoi keskittyä syömiseen kaikkien kohdalla, ei murissut eikä mitään. :)

Löyty myös pari paikkaa missä sitä voi varmasti hiljaiseen aikaan pitää irti. Nyt en uskaltanut, vaikka hepuli oli jossain vaiheessa tulossakin. Loppumatka erityisesti tosi nättiä remmikäytöstä, se käveli pitkään siinä about mun vierelläkin (oikealla kylläkin, mutta palkkasin laiskasti nameilla silti).

Kotiin tultua pieni koira joutu vielä odottamaan, kun putsasin samalla kertaa auton lumen alta esille. Aika monta kymmentä senttiä satanu, ja nyt kun oli kunnon vaatteet ja hanskat kädessä, niin ajattelin että teen sen samalla. Normaalisti kaivelen autoa samalla ku vien crocseissa paljoin käsin roskapussia tms, ja joka kerta kiroan kun en tajunnu ottaa kunnon vaatteita... Otin sille autohäkistä poron kylkiluun roippeet, se ei oo autossa pitkään aikaan syönyt sitä, niin toin sen sisään. Heti alko maistua. Tuleekohan sille autossa huono olo siitä, vai onko se ollu vaan niin jäässä, en tiedä.