Tässä aamun mittaan useassa eri osassa, en vaan jaksa eritellä. Ei siis kaikkea kerralla putkeen, vaan nämä on yhteensä -lukemia.

20x eteen tuleminen. Osassa keittiön tuolilla ja namin heittelyä, osassa seisten niin että annan namin suuhun ja liikun ennen uutta toistoa. Pari vinoa.

10x seuraaminen. Käsky on nyt tästä lähtien "seuraa". Vähän vaihdellen 2 tai kolme namia: yksi aina kun tulee oikeaan kohtaan (tässä edelleen käsiapu), sitten oma käsi hetkeks eli noin sekunniksi pois, toinen nami suuhun (/sama kolmannella namilla) ja vapautus "ok".

10x maahan meno. Keittiön tuolilla, tällä kertaa maltoin pitää käteni joten kuten kurissa. Pari kertaa taas "nouse", kun se tarjosi sitä kestoa. Selvästi me ei nyt olla ihan samalla aaltopituudella. Putoaa jo aika hyvin, ehkä seuraavaks voisin nousta seisomaan, tai ainakin muuten muuttaa asentoa. Kun se itse jo tarjoaa sitä kestoakin, niin mitä sitä enää junnaamaan?

Tarkoituksella aktiivinen aamu, lähdetään tänään Hesaan ja siellä jää taas paljon vähemmälle - tai täysin olemattomiin...