Pysyminen, jossa pentu tulee kivasti palkkaa vastaan... tää on taas näitä joiden kohdalla voi miettiä miksi niitä edes julkaistaan. No, huomioksi itselle, että puutu tohon ehdottomasti nyt ennen kun siitä tulee tapa? :P

Pysyminen maitopurkilla (jonka sisällä toki jotain namia). Näiden kanssa saa varmaan alkaa tasopainoilla, eikö paikallaolossa nimenomaan kannattais palkata sinne paikalle, ei niin, että ole ensin paikoillas niin saat juosta palkalle?

Haittaakohan se, että se tossakin astelee niin rauhallisesti tolle purkille, eikä syöksy sinne ku sekopää? Järjellä ajatellen ei, koko liikkeenhän on tarkoitus olla just tollasessa rauhallisessa mielentilassa, mutta jotenkin mua ressaa onko se liian "blah"? Ei, miksi olis? En minä tiedä!

Sivulle tuloja ja sivulla oloja. Sanallinen sivu-vihje ei vielä pelkästään toimi, huomatkaa käsiapu. Lisäksi se nyt sekoittaa ton kovasti paikallaoloonkin, mutta kaipa se tosta :)

Ja se ihastuttava, valloittava, mahtava maahan meno. Ei kättä, ei mitään apua, pelkkä "maa". Ah<3 Älkää välittäkö mun paskasista hiuksista. Ja kaikissa nauhoissa soi vissiin taas ihana russske raaadio!

(Voi ei, ei toi olekaan siitä ekasta sarjasta :( Tossa se nimittäin jo ennakoi ja menee samalla kun sanon. Voi helkkari, luulin että kuvasin sitä ekaa. Siinä se istu samalla tavalla ja toljotti mua ohjeita odottaen. Räpläsin nameja kauemmin ja mietin mitä tekisin, ja sit sanoin ja se meni maahan. Hitaammin kun tossa. No, ei mahda mitään...luulin että kuvasin alusta asti, mutta kameralla oli vaan tollanen pätkä.)