Seisomista useita kertoja päivässä pari toistoa kerrallaan arkipuuhien ohessa (öö, eli lähinnä silloin kun käyn jääkaapilla, siinä hyllyllä on valmiiksi pilkottu namipussi aamulenkiltä jääneenä, ja kätevästi voi aina muutaman napata. Olen kyllä välillä mennyt olkkariinkin, ettei pentu yhdistä seisomista jääkaapin hyllyn tuijottamiseen, ja joka ainoalla jääkaapin oven avaamisella en oo treenannu). Tällä hetkellä olen sen etujalan kohdalla polvillani tai kyykyssä, toinen käsi kutittelee kevyesti vatsakarvoja ja toinen on ojennettu eteen päin niin että käden ja koiran kuonon välissä on joku pari kolmekymmentä senttiä ja koira siis tuijottaa kättä.

Tein myös päivällä istu-seiso-vaihtoja, ei oikeen tajua. Pari ekaa meni musta hyvin, yksi jopa pelkällä käskyllä ilman mitään houkuttelua (?), mutta sit ne pari vikaa ei meinannu onnistua ilman että piti nostaa. En tajua miten se noin päin meni, pidinköhän liian pitkän välin ennen kun palkkasin, vai miksi koira alkoi epäröimään?

Ravi sujuu kahdestaan ollessamme ihan hyvin, mutta ympyrässä missä joku tulee meidän takana, L stressaa kyllä ihan hulluna sitä. Ei kai siellä urosten pentuluokassa kovin montaa ole (jos ketään meidän lisäksi?) niin täytyy sit pyytää etukäteen että voitteko pitää kunnon etäisyyden. :)

Täytyy myös muistaa olla ajoissa paikalla että L ehtii tottua. Jos sattuis just joku tauko tai mudit olis ekana, niin pääsis pyörähtämään siinä kehän keskellä etukäteen. Muuten se menee helposti sit maan nuuskimiseksi.

Mutta, eipä nyt ainakaan enää stressaa ihan hulluna! Pelkästään stressaa. :D Näyttely on tasan kahden viikon päästä (sunnuntai).