Olin yllättävän hyvällä tuulella lähdössä, piti käydä terveyskeskuksen kautta, ja sit tarkoitus mennä etsimään uutta metsää. Oli kartta mukana. No, tarvittavaa tietä ei koskaan löytyny, ajelin aikani edes takas, mutta ei. On ihan helvetin kuuma. Armeija-alueella joku saakelin tärkeilevä paskapää meinas ajaa mersullaan suoraan kylkeen. Sit päätin että ajan raviradalle ja käydään siellä. Siellä on ilmeisesti joku tapahtuma (jäähallissa, joka on siinä vieressä) ja ihan jumalttomasti väkeä muutenkin vaan kävelyllä. Jaaha, ei tosiaan voi päästää koiraa irti, se on aamulla taas ollu aika junttura. Muistan että otin vaan lyhyen remmin, en liinaa, ja ei helvetissä olla menossa tonne ihanille hiekkapoluille missään kuppasessa nahkaremmissä. Sammutan auton ja tekis mieli alkaa kirkua suoraa huutoa. Hiki virtaa. Koira huohottaa häkissään takana, ja sekin raivostuttaa. Lähellä leikkivät lapset raivostuttaa, pakkoko niiden on kiljua niin että se kuuluu mun autoon sisälle?!?

Joo, ei sitten. Ajetaan takas kotiin. Perillä koira ei tule autosta, vaikka annoin sille luvan. Hoputan, huokaan, odotan ja toistan ole hyvän, ei vieläkään. Nappaan sitä niskasta ja vedän sen ulos, nyt saatana vauhtia sieltä! Tiedän että olen vähän epäreilu, sanoin "ole hyvä" hyvin surullisella ja vaisulla äänellä, kun penska on tottunut erilaiseen äänensävyyn tossa tilanteessa. Jätin koiran eteisen ja keittiön puolelle ja olen itse portin takana olkkarissa. Sellanen fiilis, että räjähdän karjumaan hetkellä millä hyvänsä, ja pentu nyt on aivan täysin syytön, joten olkoon se turvassa toisella puolella.

Ja miksikö mulla on niin kauhee olo? Hirveän koulustressin lisäksi siis. Parhaimman ystäväni parhaista parhain koira lopetettiin tänään ihan järkyttävän tapahtuman takia. Herättäkää meidät tästä, tän on pakko olla vaan jotain painajaista.

---

Ja vielä: minkä helvetin takia jäätelökioskien tietoja ei voi olla netissä?! Nykyään ei tosiaan olis mikään iso vaiva tehdä jotain pieniä sivuja. Mua kiinnostais että mihin aikaan se luukku mahtaa olla auki. Joo, tiedän että se riippuu ihan säästä, mutta sekin on aivan käsittämätöntä.. ja silloin kun on kaunis keli, niin mihin asti se mahtaa palvella? Voi saatanan perkeleen helvetti!

:P