Noutoa. Kissanruokaa kolmessa pakastepurkissa, välipalkkoina jauhelihamöykkyjä. Kyllä se sitä haukkaamista edelleen tarjoaa sujuvasti, mutta nostaminen ja kunnolla ottaminen ei vaan tule. :/ Kokeilin panna kapulan maahan, ei auta. Härnäsin ja tönin koiraa kapulalla, se ottaa sen kyllä ihan hyvällä tavalla vauhditukseksi mutta ei silti ylläri ylläri ota kapulaa kunnolla suuhun sen jälkeen. Kokeilin päästää kapulasta irti kun koira haukkaa, jolloin se kolahti heti maahan. Yritin merkata suussaoloajan jepillä, mutta enpä tiedä, saatoin hyvin palkata tiputtamisesta... sähellettiin aikamme jotain kuitenkin.

Pahvilaatikkoon meno. Ollaan helsingissä ja täällä on eri laatikko ku mikkelissä, mutta hyvin muisti mitä sen kanssa kuuluu tehdä.

Sitten vaihdoin lennossa tilalle pyöreän pesuvadin. Sitä oli juuri eilen käytetty siivoamiseen, ja ilmeisesti siinä haisi joku outo aine, koska pentu ei halunnut ollenkaan mennä sinne. Sisään kumartamista tarjosi, mutta en huolinut kun kehumalla. Tuli maahan menoja ja tuskailukitinää, joita en noteerannut ollenkaan. Yritin naputella vadin pohjaa, mutta ei silti. Lopulta käänsin sen ympäri ja otin jalkojeni väliin, ja sainkin siten pennun läppäämään vadin pohjaa etutassulla, josta jep ja nami. Pari toistoa sitä, sitten odotin että nostaa molemmat jalat vadille. Seuraavaksi käänsin vadin ympäri eli takas niin päin että sinne sisälle pääsee. Laittoi eujalat sisään pari kertaa niin että vati oli mun jalkojen välissä, sitten siirsin vadin metrin päähän eli suunnilleen siihen alkutilanteeseen. Pari toistoa vielä ja lopetus -> valmiiksi ladattu iltaruoka.

Koira sivulle, (toko)käsky pysyä paikallaan, sohvalla istuvalle mutsille käsky sanoa jos koira liikahtaa, itse kävelen kupin kanssa olkkarin toiseen päähän. Ihan normaalisti, eli selkä koiraan päin. Lasken kupin, palaan koiran sivulle, odotan ehkä 5s, vapautan. Laskin jälkeen päin, että matkaa oli sellainen reilu 6 metriä jätetyn koiran ja kupin laskupaikan välillä. :) Se osaa idean, joten muistutan taas itseäni että vaihtelevia ja vaikeutuvia treenejä.

Tein Mikkelissä ulos lähtiessä joku päivä niin, että jätin koiran käsimerkillä eteiseen ja menin rappuun oman auki olevan ovemme taakse. Piskihän hämmentyi ja tuli perään, "mitä sä siellä teet?!" Murahdin ja vein sen takas sisälle paikoilleen, ja otin saman uudestaan Pysyi hyvin. Tein saman tänään helsingissä eikä se mennyt enää lankaan, ei tullut perään ilman lupaa. ;) Eli näkösuojia vois kans alkaa ottaa, ihan vaan tolleen nopeasti, mutta että onpahan vähän alustettu sitäkin.

Koiralla oli ruuan jälkeen vielä virtaa, joten naksuttelin ("jepittelin"? :D) sen pyöreälle halk. n. 40cm rahille. Ei montaa toistoa tarvinnu.