Ensin jälkipurkit, purkeissa tilkka kissanruokaa. Maahan meno tuli tosi nopeesti, selkeesti muisti, mutta meinas nousta seisomaan syödessään. Eka vedin purkin pois ja odotin että palaa makuulle, sit tokalla nousulla keksin pitää purkin paikoillaan mutta tunkea kädet siihen eteen. Härkin melkeen syövän koiran suuhun, mutta onneksi olen ihan miljoonavarma että ei se mua pure... tuli vaan jälkeen päin mieleen että ei välttämättä vois edes syyttää ku itseään :P Koira syö superherkkuaan ja toinen tunkee kädet eteen ja työntää koiran pois, reilu meininki!

Toisella purkilla se pysy paljon paremmin maassa, mut ihan lopuks nousi kerran.

Varsinainen iltaruoka ehkä 3-4dl jauhelihaa, eilen vanhaksi mennyttä vieläpä. Siksi niin mieletön läjä. Otin minuutin paikallaolon, ohjaajalle yhtä tuskaa enkä millään voinu seistä paikallani, vaan steppailin siinä koiran ja kupin välissä naama koko ajan koiraan päin. Kun palasin koiran sivulle n. 50s kohdalla (otin kännyllä aikaa), se oli jo vähän surkeena, että eikö tässä ikinä pääse... vilkaisi mua ja alko sit riiputtaa päätään. Otti onneks kontaktin ja saatoin sit minuutissa vapauttaa siitä. Ehkä se oli vähän turhan pitkä aika, tai sit ku olin kahtena vai kolmena edellisenä kertana ottanu olemattoman lyhyen, niin kontrasti oli liian suuri?

Molemmat, sekä purkki- että paikallaolosessio on kameralla ja latasin ne jo koneellekin, mut en tiedä tartteeko niitä laittaa nettiin. Ei niissä kovin kummoista katsottavaa ole. :D