Ei oikeastaan mitään erikoista sanottavaa. Talsittiin ihan uuteen suuntaan, koira pulahti pikkasen uimaan, sai kyllä hepulin kastuttuaan (päästin irti autiolla venevarikkoalueen tapaisella alueella, vähän jännitti, mut hitot se mihinkään karannut tälläkään kertaa :P) mutta ei menny enää uudestaan uimaan. Se meni 1-2m päähän heitetyn kepin perässä aika reippaasti ja ranta viettikin niin paljon, että koira pulahti ihan kunnolla, tais mennä korviinkin vettä. Kai se sitä vähän pelästyi. Tyhmää.

Vähän uinnin jälkeen vielä venevarikon takalaidoilla L bongasi maasta käytetyn hanskan, sellasen työrukkasen. On se noita ennenkin ottanu ja saanu kantaa, mutta nyt olen ajatellut että kehun ja kannustan sitä oikeen kunnolla. Vain ihmisten tavaroiden ottamisesta, ei roskista eikä mistään nenäliinoista, vaan käyttöesineistä eli just hanskoista, pipoista, kengistä (niitäkin on nähty!) yms. Esineruutua varten. Maanittelin sen tuomaan ton hanskan mulle, merkkasin naksusanalla, palkkasin namilla, taisteltiin ja palkkaisin naksusanalla sekä hyvää vetoleikkiä että hanskan palauttamista mulle. Hyvä harjoitus!

Sauvakävelijöitä, rullaluistelijoita, skeittaajia, pyöräilijöitä ja "rullahiihtäjiä" (rullaluistimet + sauvat) tuli vaikka miten paljon, yhtä skeittaajaa toi vähän pelästy kun se rämäytti jonku tempun just kohdalla, mutta muuten ei mitään ongelmaa minkänä suhteen. Ei pelkää eikä jahtaa.

Just kun kaivoin alaovella avaimia, alko sataa ku saavista kaatamalla. Ukkostaakin. Mikä mäihä! Partsin ovi on auki mutta koiraa ei jyrinä kiinnosta, se makaa ihan raatona.

Päivällä oltiin kans melkeen tunti lenkillä, onpa sitä nyt oltu reippaita!