Tylsää... ja ihmeellinen voimaton olo, kuin krapula, vaikka viime yönä vaan nukuttiin. :P Iltapäivällä siivottiin pari tuntia, mihin koira osallistui tapansa mukaan niin aktiivisesti että lopulta mutisin varjolleni "onko ihan pakko". Siitä se sitten veti herneet nenukkiin ja oli kuin selkäänsä saanut. Eh, mä oikeastaan inhoan tollasta yli kaiken, ja nimenomaan halusin koiran joka ei ota kaikkea itseensä ja tartte silkkihansikaskohtelua. Mä kyllä huudan välillä kuin hinaaja ja käytän fyysisiäkin otteita, mutta siksi just onkin niin ihmeellistä että se ottaa pienetkin torut kuin selkäsaunan. Koen tän aika isoksi ongelmaksi, kun sille ei voi sanoa mistään "ilman että se suuttuu". Joko annan sen seurata mua tai sitten sanon ihan nätisti, normaalilla puheäänellä, aavistuksen vaan harmistuneena, että onko sun ihan pakko, mee tekemään jotain keskenäs välillä. Ja koira ottaa sen syvälle itseensä että no anteeksi hirveesti kauheesti kamalasti että olen edes olemassa!

Oho, eksyin vähän aiheesta.

Pilkoin siis 30 namia. Ensin laitoin tuolille huovan niin että siitä tuli tunneli, kun kaksi sivua oli kiinni ja kaksi jäi auki. Halusin koiran menevän putkesta läpi. Eka pari kertaa kädellä ohjaamalla, oikein hyviä. Sitten istuin metrin päähän nojatuoliin ja päätin että se menee tosta itse tai namiakaan ei tipu. No, sehän teki varmaan yli minuutin loistavan paikallamakuun - pyytämättä ja muutenkin ei-toivottuna! Mä istuin aivan hiljaa ja nimenomaan päätin, että en auta yhtään, maatkoon aamuun asti vaikka. No, pari kertaa virkoin jotain äijälle kun sekin tuli ihmettelemään mitä oikeen tehdään. :D Sitten piski nousi ja meni haistelemaan tuoliviritelmää, josta naksusana ja nami. Tokalla tais mennä jo läpi. Namin heittopaikkaa vaihtamalla sain koiran menemään tunneliin molemmista suunnista, mikä oikeastaan oli tarkoituskin. :)

Suunnilleen puolessa välissä (15 namia) keräsin tuolin veks ja otin pesuvadin tilalle. Se limupullon kiertäminen oli tolle jotenkin vaikea hahmottaa, ja päätin siis tehdä samaa nurin päin olevalla pesuvadilla, kun pahvilaatikon kanssa se itse tarjosi sitä kiertämistä (silloin haluamani päälle hyppäämisen sijaan). Loin liikkeen jossa koira kiertää myötäpäivään kello kuudesta kello kahteen ja nostaa siellä etujalat laatikon päälle. :D Se ei ihan ollu tarkoitus, mutta onko tolla nyt niin väliä...

Loppupalkaisi sai Dental Sticksin tjsp.

Lisäsin nyt uuden temppu-kategorian kanssa, mutta en jaksa kyllä käydä ruksittelemassa kaikkia vanhoja postauksia siihen. Edelliset lienee Yleisessä (jota en saa alkamaan pienellä y:llä ja se kiusaa kauhiasti!) tai toko/tottis -kategoriassa.