Mentiin nukkumaan joskus vähän ennen 02 aikoihin, jolloin käytin koiran vikaa kertaa ulkona. Aamuseiskan maissa se herätti mut ja sitten juostiin kurapaskalle ulos. Kävin takas nukkumaan. 11 maissa käytin sitä uudestaan ulkona, kuraa. Sen jälkeen se on oksentanut sisään 3 kertaa ja ripuloinut kuusi kasaa. Äsken käytiin taas ulkona, jonne yksi kuraläjä. Viimeinen oksennus eli pelkkää limakuolavanaa, joka jäi roikkumaan poskesta, jotenkin outoa?

Koira on pirteä ja kerjäsi ihmisten syödessä aamiaista, mikä ei oikein ole sen tapaista eikä sallittua. Yritin selittää, että sun ei tosiaan kannata syödä ennen kun se maha rauhoittuu. Hirveä nälkä sillä selkeesti kuitenkin olisi.

Päätin antaa Canikuria. Otti suuhun ja sylki pois. Laitoin margariinia vähän päälle, otti suuhun ja piti kauemmin, mutta lopulta sylki ulos senkin. Sit meillä oli kaksi limaista Canikurpötkön puolikasta, ja päätin että kyllä sä nää syöt. Kyykkyyn koiran viereen, pää kainaloon, suu auki ja pillerit sisään. Ne margariiniversiot meni aika hyvin, silittelin sitä leukojen alta ja se söi ne ihan nätisti.

Painon mukaan sille kuuluu antaa kaksi kokonaista, joten päätin antaa sen toisenkin. Ilman margariinia. Uudestaan koira otteeseen, tablettipötkylä kahteen osaan ja suuhun, ja siinähän sitä sit oteltiinkin! Ei meinaa syödä ei millään, se pyöritteli niitä vaan kielellään ja puklasi aina jostain ylös. Pidin kuonoa siis niin löysästi että se pystyy pureskelemaan, niin silloin se sai myös suuta auki niin että tabletit mahtu tippumaan. Mua alko jo ärsyttää että pitikin päättää antaa tää, mutta mutisin siinä sit äijällekin että NYT ei voi kyllä enää antaa periksi vaan se saa luvan syödä ne. Koira jossain vaiheessa irvisteli mulle, tosin luulen että se tuli vaan siinä sivutuotteena kun se yritti kakistella niitä suusta ulos. Joka tapauksessa naurahdin että sua mä en kyllä pelkää, ja mullahan oli melkeen koko ajan sormet melkeen sen kurkussa tai takahampaiden välissä, kun yritin tunkea tabletteja niin että ne jäis sen hampaiden väliin. :D En sekuntiakaan pelänny että se puree mua oikeasti käteen. Pyysin että mies tuo lasin vettä ja kaadoin sitä pikkaisen koiran suuhun, jotta tabletit alko sulaa ja elukka ei mahtanu niille enää mitään. Sit ne meni aika pian. Lopuksi otettiin vielä muutama nakinpala palkaksi, ja koira könysi sit itse mun syliin ennen kun pääsin lattialta edes ylös, eli ei sille mitään "kun olit niin ilkee niin vihaan sua etkä saa enää koskea muhun ollenkaan"- mökötystä jääny päälle. On se sitten kiva koira :). On sen kanssa paljon tehty käsittelyharkkoja, mutta on se perusluonteeltaankin niin erilainen kuin mun edellinen koira, joka kävi päälle just tollasissa tilanteissa useammankin kerran...

Pitänee lylllertää kauppaan hakemaan piimää, ja jos toi muuttuu verisemmäksi ja/tai ei huomennakaan ole yhtään parempi, se olis taas lääkärireissu. :( Voi reppanaa. Se sai eilen treeneissä froliceja, nakkeja ja kissan märkäruokaa, joista kaikkia se on syöny miljoona kertaa ennenkin. Kotona iltaruualla nappulaa, tuttuja öljyjä ja yksi keitetty muna. Söin itse samasta erästä useamman munan eikä mulle tullu niistä mitään. Koira kyllä sai omansa kuorineen, ja onhan mahdollista että vaan se yksi oli pilaantunut? Tai sitten se ehti eilen kesken belgienjahtaamisen napsia ulkoa jotain paskaa. Tyhmä juttu.

Onpahan lattiat kiillotettu ja yksi matto taas pesty. :P