Toinen oli ihan liikuttavan innoissaan, a) tehdään jotain! ja b) mä istun jo valmiiksi! Kun sain sen perseen kunnolla maasta ylös eikä se meinannut joka toinen sekunti istua pyytämättä, otettiin kolme toistoa. Kuvasin kaikki, tässä yksi.

Tää vaikuttaa nyt jo sellaiselta että se tulee kärsimään kovasti ennakoinnista. Sitä ei varmaan myöskään kannata junnata pelkän junnaamisen ilosta, ts. jos ekalla tulee nappisuoritus, niin jätetään melkeen siihen.

Mielestäni koira myös osaa ton jo. Hitto, tokalla kerralla :D. No mutta tarkoitan lähinnä sitä, että sitä voi varmasti alkaa vaikeuttaa ja pelkkä "kunhan istuu" ei enää tarvii riittää. Nopeus, asennon suoruus ja lisää häiriötä paikalla pysymisen osuuteen, plus välimatkaa minkä poistun. Eli ulos. Ja ehdottomasti myös lelulla palkaten! Ja lakkaan peruuttamasta ja otan koiran jommalle kummalle sivulle.

Mun kamera ei edelleenkään oo mikään oikea videokamera, elikä se toistaa äänen hitaammin kuin kuvan ja kaikki vaikuttaa olevan myöhässä. En tunnusta että esim. "hyvä!" tulisi noin pahasti jäljessä, mutta vannomatta paras :P

-> videoon

---

No heeeelvetti, näyttä ihan että koira ennakoi koko käskyn. Ei varmana. Hitto mä kuvaa tolla kameralla kyllä enää ainuttakaan videota!