Tänäänpä oltiin koko perheen voimin uimassa. Vesi oli ihmisten mielestä K-Y-L-M-Ä-Ä ja ranta oli kovin kivinen, mutta kyllä siellä yhtä mudinpoikasta saatiin veteen totutettua. Räiskiminen ja veden juominen (merivesi!) oli siitä hurjan hauskaa, mutta kun vein sen niin kauas että jalat ei yltäny pohjaan, se yritti kiivetä väkisin mun syliin, ihan ku minä pienenä isäni kanssa... :D Uimaliikkeet on kauheeta räpiköintiä, ei tajua yhtään. No ei se mitään, tajuaa sit ens kesänä. Tai ei ollenkaan.

Heiteltiin vähän aikaa frisbeetä ja keppejä ja lutrattiin vaan yhdessä. Mälsää oli pitää koiraa liinassa, oltiin siis täysin ei-virallisella rannalla, mutta siinä ihan lähellä oli ainakin yksi muukin porukka, enkä halunnu ottaa riskiä että koira hilppasee sinne päinkään. Siksi oikeen korostetusti liinassa kiinni koko ajan, ettei tuu sieltä sanomista. :P

Se ei hauku, vaan on juuri juomassa :D. Kivaa oli että se ei haukkunut ollenkaan, ei silloin ku mä uin ilman sitä ja se oli rannassa kiinni, ei silloin ku sitä jännitti, ei silloin ku vein sitä syvemmälle vaikka sitä pelotti se, ei ollenkaan.
uimassa001.jpg

 

Uin käsipohjaa jaloilla pärskyttäen sitä kohti ja koirasta se oli huisin hauskaa, se laukkaa vastaan

uimassa002.jpg

 

Tässä syvältä rantaan päin pakkouimista ;) Ei kyllä oo kovin syvää, mua vähän yli polviin.

uimassa003.jpg

 

Uitettu hurtta

uimassa004.jpg

 

Kahlailee itsekseen. Tykkäsin tästä niin että editoin remmin veks, mutta kiinni oli oikeesti.

uimassa005.jpg

 

Ravista!

uimassa006.jpg

 

Ranta-asemissa

uimassa007.jpg

uimassa008.jpg