Esineruutu jälleen metsäkoulun maastoihin mutta selkeesti eri paikkaan kuitennii. Sammaleista metsää jossa isojen puiden lisäksi vähän niitä pieniä riukujakin, mutta suhteellisen helppokulkuista silti. Mua kutkutti ihan kauheesti tehdä sille kolme esinettä ja leventää ruutua siitä totutusta kymmenestä metristä, kun viimeeks meni niin hyvin, mutta maltoinpa kerrankin olla ahnehtimatta.

Tallasin lopulta n. 55m pitkän ja vain metrin leveän piston, musta lapasmytty (eri lapanen kuin aiemmin) siellä ihan perällä. Koira oli autossa, ei nähnyt mun tekemisiä. Ei mitään moitittavaa missään, koira paineli suoraan just sinne minne piti ja samaa kyytiä takas, esineen sain kauniisti käteen asti. Jess! Koko hommaan meni vajaa kymmenen sekuntia :)

Sit käytiin pienellä lenkillä. Oli ihana ilma, koira paineli tuhatta ja sataa pitkin metsää ja mä laahustin perässä. En tiedä mikä nyt oli mutta ei vaan ollu YHTÄÄN fiilistä. Oltiin huima puoli tuntia. Onneksi toi nelijalkainen sentään veti kauheeta kyytiä koko ajan, mutta silti, aika onneton "lenkki".

Lopuksi hiekkakentällä vaisut tottikset. Otin kaiken videolle tarkoituksena analysoida sitä seuraamista, mutta hitto, sekin on ton normaaliin tekemiseen verrattuna ihan laamaa. Eka esineiden hakemiset, kaksi vaaleaa sukkamyttyä hiekkakentälle, eka 20m ja toka 50m (muistaakseni). Oikein hyvät, menovauhti niin kova että jarrutus vei koiran pari metriä yli ekasta sukasta. :D Luovutukset kans tosi hyvät.

Sitten varsinainen tottis, eli askelsiirtymiä, kaikkia käännöksiä, 3-4 askeleen seuraamista, yksi luoksetulo 30m matkalta, lopuksi pelkkää leikkiä. En mä tiedä mikä siinä oli mutta ei nyt kyllä kumpikaan käyty ihan täysillä, enkä varmana ainakaan nettiin noita videoita laita... :P