Me lopetetaan meidän kisaura ennen kun se ehti alkaakaan. Se ei vaan opi. Minä en osaa opettaa. Vihaan koko juttua jo niin että ei tee mieli treenatakaan, hirvee vastenmielisyys ja välttely. Tein eilen treenisuunnitelman loppuvuodelle ja tänään piti aloittaa juurikin maahanmenoharkat, ja sain aikaiseksi äsken. Koko päivän siirsin sitä, kun ei huvita.

Koira kyllä oli oikein innoissaan ja tekemisen meiningeissä, mutta ne herneet ei vaan kohtaa. Mun herneet ja sen herneet. Ei tuu yhtään mitään. Olkoon koko paska, mä en vaan osaa, AAAARGH!

---

Ehkä mun pitäis myydä koko koira muutenkin veks. Herran jumala miten kukaan on voinu ikinä myydä mulle koiraa, olen yksi onneton paska. Mitäs siitä että se osaa monta muuta paljon monimutkaisempaa juttua, joku perustavaa laatua oleva kämmi minussa täytyy olla, ku tästä ei tule mitään. Kyllä, olen pitänyt sen suhteen taukoa, kyllä, olen kokeillut sitä, tätä ja tota, kyllä olen panostanut siihen ja ollut panostamatta. Mutta nyt alkaa olla sellanen tilanne, että mitä enemmän aikaa kuluu, sen suuremmin mun päässä jyskyttää että se on jo yli vuoden eikä VIELÄKÄÄN osaa tätä. Sitä enemmän mua alkaa kuvottaa koko liike ja sen vähemmän sitä huvittaa tehdä. Ja siitähän se joo itsestään oppiikin. On vaan niin hiton vaikea jaksaa, kun koira on normaalisti kauhean välkky ja nopea oppimaan, ja tässä se on aina ihan "mikä? häh? nevöhöörd!". Sillähän kesti oikeasti tosi kauan oppia menemään maate millään tavalla. Ne perinteiset vedä koira namikädellä yms -jutut oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Se vaan katsoi ja teki sata muuta asiaa, mutta ei pudonnu makuulle, ei millään. Olin raahaamassa sitä eläinlääkäriin kun epäilin että siinä on joku vika mikä sen estää. Nyt se menee kyllä sillä käsimerkillä enemmän tai vähemmän hyvin (äsken oli senkin kanssa ihan "WTF?"), mutta sanallinen käsky ei vaan yhdisty siihen, ei millään. Mä olen käynyt tätä läpi useamman eri kouluttajan kanssa ja kaikilta on saatu erilaiset ohjeet, kaikkia on kokeiltu, mutta ku ei niin ei. V*ttu me ei vaan osata. MINÄ en osaa!

Myydään siis mudi jollekin joka osaa.