Nappulamerkin vaihdos on juuri meneillään. Päädyin ostamaan Agrimarketissa myytävää Jahti&Vahti-ruokaa. Arvoin kaupassa kanariisin, energian ja ekstra energian välillä, ja lopulta päädyin energiaversioon.

Uudet nappulat on ihan kauhean suuria. :D Otin kuvan koiran kupista, jossa on sekaisin vanhaa ja uutta nappulaa. Suoritimme koemaiston niin, että L sai kädestä yhden uuden nappulan. Namit se syö heti paikan päällä, mutta isommat luut yms vie pedilleen ja tutkii ja syö siellä. Hupaisaa oli se, että koiran mielestä tää nappula oli niin iso että se luokiteltiin petiaarteeksi, ja se meni todellakin pedilleen maistelemaan sitä. :D

Se on saanu nyt siis pääosin omaa nappulaa ja sinne sekaan n. 10kpl uusia. Perään vielä piimää. Ekan uuden ruuan päivän jälkeen maha oli vähän löysällä, mutta se korjaantui heti. Tota sen pentunappulaa löytyi mökiltä vielä jonkun verran, syötän sille ne loppuun silleen että lisään pikku hiljaa uuden osuutta. Koira tykkää niistä ainakin vielä ihan oikeasti, se syö ne aina ekana kupista :) Toivottavasti maistuuu jatkossakin.