Ohjattu tokotunti jäi käymättä. Tunnari ja jäävät olis ollu aiheena ja nyt jo harmittaa, mutta minkäs teet kun kelloa ei voi kääntää. Ohjaajalla on vaan vähän mielenterveysvaikeuksia. Tai vähän enemmänkin.

Äsken kotona nostoja, 3x 5kpl. Otin kaikista videot mutta ei niissä oikeen oo mitään ihmeellistä, hyvin meni vaan.

Ekassa sarjassa kuminen noutokapulalelu, sukkamytty, limupullon muovikorkki, paksu merkkaustussi ja teelusikka.

Tokassa muovinen pieni kastelukannu, koiran oma fleecepanta, pilttipurkin metallikansi, puinen noutokapula ja korttipakka.

Kolmannessa metallinen noutokapula, avainnippu, muovinen paksu luun muotoinen kongi (=painava), muovinen koiran kuppi ja nyloninen repun varahihna, joka on kuminauhan pitämällä kerällä.

Limupullon korkkia piti puskea kielellä vähän aikaa ennen kun se pullahti suusta mun käteen. Teelusikka vaati pikkusen kannustamista, samoin kastelukannu. Kuppi oli vähän hankala, se tippu koiralta kerran, ja sitten alko tulla tassuilla huitomisia myös. Koiralla oli kyllä koko ajan kivaa, se oli enemmän sellasta pelaamista kun mitään turhautumista, onneksi. Avainnippu jäi vikaksi ja koira ei huomannu tai "huomannu" sitä vaan alko keksiä kaikkea muuta, lopulta näytin kädellä, jolloin nousi hienosti. Mutta vaati neljä nostoa ennen ku tuli käteen asti, koiralla oli liian kiire sylkeä se ulos, sen verta ällö vissiin suussa. Nostaa kyllä jo pyytämättä itse uudestaan, jos tippuu :)

Seuraavaksi painavia esineitä, pitäis vaan keksiä mitä. Puolen litran muovipullo vedellä täytettynä ja yksi takkapuuhalko on ainoat mikä nyt äkkiä tulee mieleen. Niiden pitää olla turvallisia ettei ne hajoa, ja mielellään myös suht pehmeitä ettei alakerran naapuri suutu jos en saa käteen asti ekalla nostolla, vaan vähän tippuilee matkalla. :D 2kg kapulaa sen tarttee palveluskoirana sitten joskus kantaa, niin siihen painoon asti sais keksiä noita esineitäkin, millä vois harjoitella. Anyone?