Ihan hemmetin vaikeeta hoitaa tätä yksin!

Aloitin sillä, että pidin yhtä kättä suorassa matalalla (kauheen hankala asentokin!) ja koiran piti hypätä sen yli. Koiraa auttaakseni laitoin sormet vasten pöydän jalkaa, jotta se menee siitä välistä. Sain aikasen monta hienoa hyppyä, tosin niissä kaikissa koira myös kiersi pöydän jalan. Sitten yritin siirtää vähän kauemmas, siis irti siitä pöydästä, jotta koira hyppäisi pelkän käden yli. No eikä, se kiertää sata kierrosta pöydän jalkaa eikä tajua kädestä hölkäsen pöläystä. Hyvä muistutus siitä, että koiran mielestä naksu saattaa tulla jostain ihan muusta kuin mitä minä ajattelin, jos se tekee montaa asiaa samaan aikaan.

Sitten kokeilin laittaa kädet suoraan ringiksi. Taas hieman asento-ongelmia, onneksi toi ei sentään välitä siitä että kumarrun painostavasti sen päälle tms. Luovuin naksusta ja päätin käyttää jep-sanaa. En tiennyt mihin tungen oman pääni, joten suurimman osan ajasta koira nuoli mun naamaa. Ja miten hitossa sen saa menemään siitä käsirenkaasta läpi, kun enää ei oo mitään ruumiinosaa millä yhtään houkuttelis alkuun! Jos joku toinen pitäis käsiä renkaana niin varmasti saisin sen nopeesti menemään läpi. Tai jos joku toinen vähän houkuttelis sitä toiselle puolelle, niin menis se munkin käsistä läpi. Nyt se tarjosi kuonokosketusta käsiin (ei tyhmä!), maahan menoa, kupsis-asentoa (kyljelleen/selälleen kun tutkin sen mahaa) ja nuoli sitä mun naamaa ihan urakalla. Jokusen kerran meni vahingossa läpi ja sai palkan mutta ei kuitenkaan tajunnut tarttua ja jatkaa sitä. Hmpf, ehdotuksia? Target? Voisin pitää varpaita siinä päällä että koira ei saa varastettua jos ei menny läpi. Se varmaan auttais mutta epäilen että sitten jäädään taas siihen kiinni. No hitto, tarkoitushan oli pitää hauskaa, joten kokeilenpa heti :D

---

Sehän oli loistava idea! Pari toistoa namilätkällä ja sen jälkeen kokeilin ilman, ja hienosti meni läpi silti :) :D Pääsin jo vähän nostamaan käsiä maasta ylöspäin. Naamanuolaisuja tulee kyllä edelleen, se nyt vaan on niin kivasti tyrkyllä se mun pärstä siinä, mudi ei voi vastustaa. Tän jälkeen opetan sen talsimaan mun selän päällä kun makaan maassa, tässä kyyristelyssä meinaan tulee selkä todella kipeeksi ;)