Ennen iltaruokaa taas noudot. Lihapullaa ja juustoa, ekassa pelkkää lihapullaa, tokassa iso pulla ja pieni juusto ja kolmannesta iso juusto ja pieni lihapullanpala. Plus lopuksi ruokakuppi, nappula-kermaviili-kunnonlorausöljyä -sisällöllä.

Eka oikein nätti, aloin sanoa sille "hakee" -käskyä. Tokassa vapautin yläleuan ja sekin edelleen hieno, kolmannessa vapautin kans yläleuan jolloin koira pyöräytti kapulaa -> "älä!" -> kehu kun lopetti. Kolmas kesti ajallisesti pisimpään kun halusin siihen ihan kunnon pätkän mälväämätöntä. Tämähän edistyy varsin lupaavasti, mutta eiköhän joku sudenkuoppa sielläkin jo vaani...

Ennen iltaruokaa pyysin vielä koiran maahan, kun en ajatellu että a) ei pitäny makuuttaa sitä ennen ruokaa ja b) sen kupin piti olla palkka noudoista ilman mitään paikallaoloja enää. Tollo! Kiersin siis makaavan koiran ympäri kierroksen ja himmailin hetken edessä, toistelin "odota"- käskyä (enkö mä just päättäny että hoen sille maahan-sanaa! En odota enkä pysy!) ja kehuin kunnolla. Ei menny edes ahdistuneeksi. Mutta tollo silti. Noudosta suoraan se palkka eikä enää väliin mitään pelleilyjä. Saihan se kädestä toki ne juustot mutta silti.