Joo, josko sitä seuraamista antais nyt vähän aikaa olla, ja vaikka ulkotreenien muutenkin, ja hinkataan tätä noutoa kotona. En pidäkään sille kotona (ennen ruokaa ainakaan) paikkamakuukuuria, kun se jostain syystä ahdistuu siitä. Maataan ulkona missä koiran ilme pysyy aivan erilaisena. Tai siis ei juuri kyllä enää maata, liian kylmää mamman mussukalle. Hinkataan kotona ennen ruokaa noutoja.

Metallikapulalla mennään ja tässä vaiheessa pelkkä ruokapalkka, ei leluja. Tänään kahdesta ekasta ruokalusikallinen nakinpaloja ja vikasta kermaviilipurkki, jossa viilin jämät, tonnikalapurkin jämät, omaa nappulaa ja nakinpaloja. Mudi ei oo tänään vielä syöny eli sillä oli kiljuva nälkä. Otin nyt vaan kolme toistoa, ja mietin vielä teenkö päivittäin aamulla 3kpl ja illalla 3kpl vai vaan illalla esim. 5kpl kerrallaan. Luulen toisaalta että se kolme olis ihan hyvä määrä. Haluan vaan antaa sille jotain konkreettisesti suurta palkkaa ja aamuisinhan se ei enää syö. No, miksei me voida tehdä vaan illalla se 3 toistoa, pakkoko niitä on päivään saada enempää tungettuakaan. Se laatu, ei määrä ;) Katsotaan vaikka kaksi viikkoa ja sitten tarkitus missä mennään ja jätetään hautumaan. Yritän muistaa kuvata myös videolle ainakin muutaman otoksen tässä kahden viikon aikana, niistä on aina kiva seurata miten se edistyi.

Joopa. Tässä ne tämän kertaiset nyt olisi. Onhan se korvat luimussa, mutta en pidä siitä lainkaan kiinni, en käskytä sitä olemaan paikoillaan, se ei millään tavalla yritä rimpuilla tai karata, se tulee itse aina lähemmäs-käsimerkillä uudestaan seuraavaa toistoa varten. Suuta se ei tietysti itse avannut ja mäkin onnistuin vähän hapuilemaan sen kanssa, normaalisti mulla ei kestä noin kauaa saada sen leukoja auki :D. Viimeisessä pidän vasemman käden peukalolla alaleuan alta kiinni, ei oo leuka vapaana :)

Ja äänet pois, ette halua kuulla kun jauhan paskaa siinä samalla... varsinainen käsky tulee näillä näkymine olemaan "hakee" ja sitä vois varmaan alkaa käyttää jo nyt heti. Jotenkin tota koiraa tuntuu auttavan se, että annan sille toiminnalle jonkun nimen heti aluksi, vaikka se ei tiedä mitä se tekee saati ymmmärrä sitä sanaa. Kuitenkin se siitä tietää että se on silloin se pointti ja hää tekee oikein. Aluksi "hakee" kuten sanon muutkin käskyt, ja sitten kehuäänellä sen toistamista "hakee, hyyyvä, hakee" :D.

---

Mä en saa noita photobucket-videoita aina itse ollenkaan toimimaan, jos yritän katsoa niitä niin että en ole kirjautunut sisään. Tai jonkun muun videoita. En tykkää tosta muutenkaan, pitäis keksiä joku muu paikka minne noita tunkee.