Agilityä varten (?) irtaantumis- ja käteentulemisleikkiä. Heittelin nappuloita parkkiksella, välillä otin takas juoksevan koiran käteen ja käännyin jonkun verran ja lähetin sen heitetyn namin perässä uuteen suuntaan. Tiedä oliko siinä mitään järkeä, mutta hauskaa sillä ainakin oli.

Pudotetun esineen nouto hetken mielijohteesta kävelytiellä, esineenä mun lapanen, koira ei lainkaan huomannut tiputusta. Matkaa tuli noin 40m ehkä. Lähetyksessä viritys "mikä jäi" ja käsimerkillä + "lelu!" -sanalla itse lähetys. Lapanen ei mmun silmiin ainakaan paljoa erottunut sieltä, mutta koira ampaisi kuin tykin suusta ja suoraan näytettyyn suuntaan (se nyt ei toki noin 4m leveällä tiellä mikään ihme ollut, tuskin se sinne hankeenkaan olisi lähtenyt loikkimaan...). Vissiin se ei nähnyt sitä, koska alkoi jarruttaa vasta kohdalla, ja veti siksi monta metriä yli. Luovutuksessa tippui pari kertaa. Palkkana kuivia nappuloita, mutta kyllä vaan viuhtoi onnesta koko koiran takaruumis.

Sitten vielä hankijuoksimme, kiipesimme yhdessä valtavaan lumikasaan ja katsoimme ohi ajavaa tavarajunaa lähietäisyydeltä. Oli koiran mielestä ihme juttu se.