Puolisen tuntia iltalenkillä puistossa haahuilemassa. On taas niin  saakelin kylmä että ei oikeen tee mieli olla ulkona lainkaan, saati treenata. Päätin siirtää illan viiden minuutin session sisälle.

Ulkona silti pudotetun esineen (valkoinen paksu huopalapanen) nouto noin 50 metristä. Matkaa vois pidentää ja maastoa muuttaa poluksi/mutkaisaksi/tms, eli alkaa olla hankalaa treenata tässä lähipuistossa. En mä kehtaa edes aamuyöllä lähettää koiraa mihinkään 100m päähän, vaikka olisi kuinka epätodennäköistä että joku sattuu hyppäämään reitille kesken kaiken. Metsään mentävä.

Palkkana narupalloa. Heiteltiin sitä ja umpihangesta on yllättävän hankala etsiä, ton nenä ei jotenkin toimi. En tiedä johtuuko hangesta vai pakkasesta. Malttoi kuitenkin hakea, itse näin aika tarkkaan mihin lelu oli pudonnut ja kannustin koiraa kehumalla aina kun tiesin olevan lähellä. Löytyi se lopulta.

Sisällä treenattiin kiertämistä naksun kanssa. Mulla on olkkarin, keittiön ja eteisen välissä 'seinä' minkä ympäri pääsee juoksemaan. Itse olin olkkarissa. Myötäpäivään kiertää pelkällä kierrä-käskyllä oikeen näppärästi, vastapäivään ei lähtenyt millään, vaan halusi ottaa eteisestä kengät tms. Ollaan jonkun verran noudettu esineitä eteisestä mulle olkkariin ja siihen se selkeesti sotki. Ei kierrä-käsky eikä käsimerkkikään oikeen auttaneet, piti mennä ihan saattamaan se keittiöön asti, ennen kuin ymmärsi kiertää. Hassua. :D

Sitten virittelin laudan ensin olkkari-keittiö-väliin, ja muutaman toiston jälkeen myös eteinen-olkkari-väliin. Hyppää siis vaan kiertäessään. Ihan järjettömiähän tällaiset jutut on, mutta mudilla oli pirun hauskaa, ja se oli se pointti.

Lopulta paikkamakuu huimat 15sek, palkkana kupissa iltaruoka eli tänään neljä broilerin siipeä. Levollinen ja ei-paineistunut ilme (jos joku muistaa sen kuvan mikä täällä joskus oli). Näitäkin vois alkaa tehdä ihan kunnon ajalla, ja opettaa se maahan meno vihdoin myös perusasennosta tapahtuen.

Päivällä naksuttelin sille jokusen toiston mun jalkojen välissä kulkemista. Osaa, siis pitää paikkansa kun astelen eteenpäin, kun ensin saan sen menemään jalkojen väliin perusasennon sijasta. Vaikka otan kuinka leveän haara-asennon, koira haluaa tulla sivulle. :D Lisää reeniä vaan, tälle pitää keksiä joku hauska vihjesana. Miksi mä en keksi kun toinen toistaan härskimpiä...