Ulkona yksi onnistunut ohitus, itse asiassa t-risteyksessä meidän edestä poikkisakarasta toiseen suuntaan meni iso musta koira ja vinosti toiseen kaksi jänistä samaan aikaan. :D Oltiin ehkä 10m päässä ja pysähdyin + otin omani sivulle syömään, varsin jees. Ei se oikeen tienny kenen perään olis pitänyt edes yrittää vilkuilla, ja pysyi siis ihan hiljaa ja villat matalalla. :)

Mutkaisella kapealla metsäpolulla noin 20(-30?) metristä pudotetun lapasen nouto. Mudi osaa ja mudista tää on niin kivaa. :D Palkkana nakkia, narulelu ja sitten sai vielä jäädä hetkeksi irti puistoon himmailemaan.

Kentällä ensin kylmiltään pitkän matkan (yli 50m) vauhtiluoksetulo. Peruutin koiran luota aika eläväisesti juosten, kerran nytkähti lähteäkseen perään, vilautin sille paikallaolon käsimerkkiä, johon reagoi eikä noussut. Hienoa. Leikkiä, irroituksia (kerran napautin kuonolle kun ei ollut kuulevinaan), luoksetulon loppuasentoja lelun kanssa niin että lelu ja mun molemmat kädet mahallani. Aluksi vähän hakusessa oliko tänne-käsky lupa purra jo leluun, jäi vähän vajaaksi ja hyppäsi päin, mutta ohjaamalla parani. Tarttee vielä hinkata ennen kuin käsiapua aletaan häivyttää. Saatiin oikein hienojakin. Muistaakseni muutama perusasento ja muuten vaan maahan meno. Maahan menoista eka todella hidas ja jotenkin mudi oli ihan "älä lyö" eikä meinannut mennä, ja kun toistin kiltisti maahan, se kierähti kyljelleen. Häh? Nostatin sen sieltä rauhassa ylös, sanoin että eläs ny höpöile, ja otettiin uudestaan. Parempi mutta vähän "auts" silti. Minäenymmärräkoiraanipistecom.