Loskasateessa, lämpötila juuri plussan puolella. Koira sai olla autossa muuten paitsi omalla vuorollamme, itse katsoin kaikkien muiden suoritukset (=hallissa saa olla kyllä ihmisiä mutta  ei häiriökoiria toisten vuoroilla, siksi näin). Olipa lohdullista, ei ne muutkaan vielä osaa kaikkea! Yleensä olen siis omaa vuoroa odotellessa pitänyt koiran lämpimänä tai tehnyt sen kanssa tokoa yms pihassa, enkä ole voinut seurata toisten tekemisiä yhtään.

Oltiin ekoja. Ekalla kierroksella yksittäisinä a-este ja rengas. Meneehän se, ja rämäpäinen luonne korvaa edelleen puuttuvan osaamisen... a:lla sillä ei ole kuitenkaan mitään hajuakaan mitä "kiipee", "ota" ja "ok" tarkoittaa. Kunhan suorittaa esteen. Rengas tehtiin kutsuna, epäilen olisko irronnut jos olisin ollut samalla puolella lähettämässä vaan. Hallin lattia kiehtoi koiraa kovin ja muutenkin se oli jotenkin vähän omissa maailmoissaan.

Vähän ennen toista kierrosta otin koiran autosta ja leikitin sitä narulelulla pihassa oikeen kunnolla. Joko tämä on iso virhe ja mulla karkaa mudi hanskasta heti, tai sitten saan sen kivasti heräämään ja vähän paremmin tekemisen meiningille. Toisella kierroksella siis oheinen rata

jossa tarkotuksena harjoitella 'persjättöä' (MIKSI näillä pitää olla niin tyhmät nimet? Oli sillä joku toinenkin nimi, mutta lahopäästä päivää) putkien ulostulopäissä. Naruleluherätys toimi, koiran asenne oli vallan super. Ekalla otoksella palkka kolmosesteen jälkeen, tokalla mentiin loppuun asti. Ja enhän minä osannut, ekalla putkella se käsketty kuvio toimi, tokalla tein jonkun oman pyörähdyksen ja se siitä. :D Koira oli kuitenkin ollut niin loistava että ei alettu hinkkaamaan. Hallissa oli juuri siinä putken sivulla pylväs keskellä lattiaa ja minä en vaan hallitse pylvään väistämistä, koiran ohjaamista ja omia askelkuvioita tietyllä, käsketyllä tavalla, kun pitäis vielä juosta. :D Onneksi en ollut ainoa, ei meistä varmaan kukaan onnistunut siinä ainakaan ekalla kertaa. :D

Jälkifiilikset tänään siis sellaiset, että mudi oli vähän jähmeä, mutta ohjaajalle teki oikein hyvää seurata ne muiden treenit. Ei meidänkään tartte vielä osata, ei paineita! Mulla on tällä jatkokurssilla ollut vähän sellainen olo, että kaikki on ihan supereita ja me vaan mokaillaan Luksin kanssa, mutta eipä juu ollenkaan. :)

(ykkösaidan oli tarkoitus olla suora eli ihan samanlainen kuin kahden muunkin, mutta se meni vahingossa vähän vinoksi. Ei jaksa korjata)