Kaupunkikävelyllä, piti käydä tsekkaamassa viimeinen eläinkauppa narupallojen suhteen (kahdessa muussa noin kympin kappale, en maksa sellaista hintaa) ja hakea M&M:stä tunnarikapuloita, kun muistin nähneeni niitä siellä joskus. Koira ei ole ollut keskustassa pieneen ikuisuuteen, joten päätin kävellä ja ottaa sen mukaani.

Teki hyvää. Keskustassa se käveli oikein nätisti remmi löysällä mun jalan tuntumassa. Reporangassa sitä vähän jännitti, myyjä kehui kauniiksi ja olis rapsuttanut, mutta koira kävi hätinä nuuhkaisemassa ja sen jälkeen evvvk. Räpelsin vähän aikaa tavaroita ja mudikin rentoutui. Löyty narupallokin 4,40e! :)

Mustissa ja Mirrissä oli hirveesti väkeä, joku remppamies ja härdelli päällä kun olivat ottaneet karanneen rotikan kiinni, toinen asiakas koiran kanssa, ja mulla palo pinna välittömästi kun oma oli kanssa ihan lentoon lähdössä. Miksi en käskeny sitä heti aluksi vaan paikoilleen istumaan?! Sen sijaan kielsin vaan että anna sen toisen koiran olla ja ei sinne ja plaaplaaplaa, ja lopulta nappasin sitä villoista ja murisin että ihan totta. Ja koira menee anteeksi että olen olemassa mutta en tiedä miten mun sitten pitäis olla -tilaan. No, kierreltiin sielläkin hetki väljemmissä nurkissa että saatiin rauhoituttua molemmat. Tunnaripalikat 10kpl nippu 2,50e, nyt meillä on niitäkin. Numeroin niiden päädyt kotona tussilla ja nyt ne menee vinttikomeroon epähajustumaan x viikoksi. Tai syksyyn asti. Tai jotain. Kunhan nyt mietin koska me sitä aletaan kunnolla treenaamaan.

Citylenkkejä tosiaan vois tehdä vähän useamminkin. Jäätelökiskat on tuotu jo keskustaan, jospa ne aukeaiskin ennen kuin muutamme kesälaitumille pois täältä. Pelkästään lenkille ei-minkään-takia on ihan tyhmää mennä keskustaan, pitää olla joku syy että viitsin sinne vaivautua.