Koulun kentällä asvalttipuolella, koska siellä oli valot, hiekkaosassa ei. En oo vieläkään ymmärtänyt millä logiikalla kaupunki polttaa missäkin päässä kenttää valoja eri öinä. Märkää, todella märkää.

Seuraamista. Ei oo tarpeeks tiivis, ei vaan ole mun makuuni. Mutta pieni huomauttaminen ei auta - koira ei siis vaan osaa. Täsmätreeniä ulkona naksun kanssa ja namilla oikeaan paikkaan palkaten. Unohdin kyllä nytkin, että olis pitänyt heittää sitä palloa oikealle, palkkasin koko ajan eteen. Sitten alkoikin pian edistää, johon kyllä huomauttaminen puri, eli osasi korjata taaemmas. Vikan palkkasin taakse heittäen.

Mä uskon että me tehtäis se alon kaavio ainakin yhteen kertaan ihan hyvin jo nyt. Ei siitä mitään kymppiä läheskään tulis, mutta koira kyllä pysyis matkassa ja haahuiltais se jotenkin. Kuka sillä vaan mitään tekee. Mä haluan että se tiivistyy!

Lopuksi luoksetulo tänne-käskyllä pitkällä matkalla, heittäsinkö että 35m. Koira lähti hienolla laukalla, joten aloin heti hihkua kiitokseksi vauhdista ja heitin pallon pitkälle taakseni palkaksi.