Tempaistiinpa pyörillä kevyet 22km autokorjaamolle hakemaan Jounin auto! :D Pari astetta plussan puolella ja vettä ripsi välillä, ajoittain myös ihania tuulenpuuskia. Ehkä reilu puolet matkasta pyöräteitä ja loput sitten ison (80km/h) tien pientareella. Jäljiteltiin AD-koetta sikäli, että pidettiin kaksi taukoa: eka noin 8km kohdalla ja toinen ehkä ajettuamme toiset 8km, jolloin viimeiseksi pätkäksi jäi 6km. Tauoilla käytin koiran pissalla ja juotin sille n. ruokalusikallisella lihapuuroa maustettua vettä. Lopuksi sai vähän enemmän sekä puuroa että varsinkin nestettä.

Se mistä viimeeksi kirjoitin, että kotiin tullessa koira alkoi jo hyytyä, ei kyllä ollut koko totuus. Tehtiin kokeita ja jos Jouni ajoi edellä, koira oli koko ajan about mun pyörän eturenkaan kohdalla. Jos Jouni ajoi takana, kuten eilen kotiin tullessa, koira oli mun pyörän takarenkaan kohdalla ja vilkuili lisäksi taakseen.

Välillä se hieman meinasi vetää, mikä on erittäin toivottavaa, mutta mudinpoikanen on ilmeisesti liian hyvin koulutettu, koska se lopetti remmin kiristymiseen selkeesti hämillään siitä "enhän mä saa". Nahkaremmi ei edes jousta yhtään, niin se on aika töks-töks-töks. Ostamme joustavan narun heti kun ekat kesätyörahat tulee, ja opetan sille vetokäskyn.

Koirassa ei pienintäkään haluttomuuden merkkiä, se olis epäilemättä painanut vielä enemmänkin kilometrejä. Lopuksi otin sille kokeeksi ihan pikaiset tottikset narupallon kanssa. Pelitti.