Ostin tänään jumppapallon. Tarjoustalossa tarjouksessa 6e/kpl, vink vink muillekin, se on oiva koiran lelu ;). Käytän mä sitä itsekin, vaihdoin sen tietokonetuolin tilalle, mutta tollahan saa temppuiltua koiran kanssa vaikka mitä.

Ensin kerrattiin tutun jalkarahin kanssa sen päälle meneminen. Haluisin edelleen opettaa etujalat pysyy rahilla, takajalat kiertää ympyrää -tempun, mutta koira tarjoaa aina niin tiukasti sitä että se tasapainoilee kaikki jalat rahin päällä, niin sitä me nytkin muutama toisto otettiin.

Sitten otin jumppapallon. Tarkoitus oli naksauttaa siitä, että koira nostaa etujalat sen päälle, mutta sepä loikkasi suoraan sinne, ja loikkasi aika äkkiä alas, kun pallo lähti liikkumaan. :D No, pidin sitä kiinni ja rauhoittelin koiraa sen verta, että sain pelkät etujalat sinne, eikä koko mudi pompi kuin marakatti. Sitten tuin pallon seinän ja jalkani väliin ja annoin koiran hypätä sinne kokonaan. Se tarjosi pyytämättä myös sitä, että nousee "orava"- asentoon pallon päällä. Kyl oli hauskaa koiralla! :D