Omatoimiset agilityt. Ohjaajalla särkee päätä, kotona on +27, ulkoilma kuuman kostean nihkeä, kuin ukkosta edeltävä. Veto aivan pois molemmista. Lauantain kisat aiheuttaa paniikkia, ja tälle viikolle ei taida paljoa viileämpää olla luvassa, joten mentävä oli silti.

Muuria. Kokeilin suoraan maksina, rikkoi, joten purkuun vaan ja pienempi versio kehiin. Mini- ja mediversiot hyppäsi puhtaasti, ja niiden jälkeen maksikin meni oikein. Radan pätkän osana kuitenkin taas rikkoi sen. Rauhoittelin kuumana käyvää (?) koiraa ja otettiin uudestaan, onnistui.

Kontakteja, sekä puomia että a-estettä. Miten voi olla niin vaikeaa lopettaa vaikka yhden onnistuneen jälkeen, jos se menee aivan täydellisesti?! Hinkkaamalla sain vaan virheet esiin, ja sitten ne ei enää lisähinkkaamisella lähteneet. Lopulta oltiin varmaan yhtä vittuuntuneita sekä minä että koira. Koira hetkeksi autoon. Mitä näitä nyt edes junnaa, hyppyradalla kun niitä ei ole, kannattais ehkä keskittyä muihin esteisiin eikä ainakaan menettää hermojaan jos/kun nää ei suju!

Pituushyppyä yksi onnistunut toisto. Tätä älysin olla hinkuttamatta virheeseen asti!

Keppejä. Jostain syystä halusin kylmiltään tehdä täysin kisamaisesti palkkaamatta kertaakaan välissä. Ei onnistunut, ja kun se virhe tuli x kertaa ja samat x kertaa aloitettiin pujottelu alusta, koira alkoi olla sitä mieltä, että onpas v*tun kivaa. Menin taas itseeni ja muistutin, että tän on tarkoitus olla hauskaa, ja hittojako sitä koiraa edes kovistelee kun se ei vaan osaa. Helpotin huomattavasti ja välissä palkkaamalla päästiin taas vauhtiin. Tän jälkeen koira taisi olla taas autossa.

Sitten tehtiin vähän radan pätkää: hyppy-hyppy-kepit, puomi-a-este, hyppy-kepit-putki ainakin. Ja ihan lopuksi vielä kepit niin, että palkkasin sen jokaisen yhden välin jälkeen. Onhan tässä vielä kolme päivää aikaa, käyn joka päivä kentällä ja aloitan tekemällä kepit helposti, ja sitten vasta ilman välipalkkaa. Ei pitäis olla hätää, nyt oli viikon agitauko ja sitä ennenhän ne meni ihan kisamaisestikin. Ja oikeastaan en mä sieltä kisoista edes nollaa sen kummemmin tavoittele. Tavoittelen vaan sitä, että oma kuuppa pysyy kasassa ja ylipäänsä pääsen radalle asti enkä menetä vuoroani esimerkiksi voimalla pahoin vessassa...