Olin aamulla lääkärissä, ja jätin auton keskustaan. Kävelin kotiin hakemaan koiran ja talsittiin sen kanssa keskustan läpi takas autolle. Mudi käyttäytyi oikein hienosti, ja ihmisiäkin oli ihan kiitettävästi liikkeellä meille häirönä. Ensimmäinen jäätelökiska oli kiinni, mutta seuraava onneksi auki, ja oma ehdoton suosikkini mango-meloni maistui myös mudille. :D

Auton mudi tunnisti kadun varresta itse. Ajettiin agikentälle.

Tein jotakuinkin L-kirjaimen muotoisen radan, jossa toisella sakaralla hyppy ja rengas, toisella kepit ja muuri. Otettiin ensin keppejä kaksi kertaa niin, että palkkasin joka välistä. Tämä onnistui oikein hyvin. Menee ylipäänsä paremmin, kun olen itse keppien oikealla puolella, joten niin aion sen lauantainakin hoitaa oli rata millainen tahansa. :P

Sitten kaksi toistoa muuria, hyppäsi oikein. Kolmannella 'heitin' koiran vähän hätäisesti huonossa kulmassa muurin yli, ja silloin tiputti. Neljäs toisto korjataksemme tämän, nyt taas onnistui. Muurille tultava suoraan ja oltava itse aika lähellä estettä ja koiraa, sitten sen pitäis sujua.

Rengasta pari toistoa sellaisenaan. Ei ongelmaa.

Kontakteja en malttanut olla ottamatta. Ensin a-este: laitoin namilätkän avuksi. Eka täydellinen. Tokalla en laittanut siihen namia, jolloin koiran takajalat ehti tippui esteeltä kanssa hiekalle ja se pysähtyi siihen. Otettiin uudestaan namin kanssa, nyt taas juuri oikein. Sitten muka laitoin namin alustalle, mutta oikeasti en jättänytkään siihen mitään. Tämäkin onnistui, joten lopetettiin siihen.

Puomia kaksi toistoa kosketusalustalla. Ekalla nami, tokalla ei. Molemmat hyviä. Puomi on helpompi, kun alastulo-osa on paljon loivempi kuin a:lla.

Sittense koko rata kerran: hyppy-rengas-kepit (palkka joka välistä)-muuri. Hyvä mudi! :)

Ja lopuksi vielä kepit ilman ainoatakaan välipalkkaa. Se onnistui! Jee! Liivin taskussa oli maksalaatikkopurkki tätä varten, ja sen jälkeen vielä palloleikit.

Pidettiin pari taukoa välissä, koira oli aika nuutunut tänäänkin, vaikka ilma tuntuu ehkä aavistuksen siedettävämmältä eiliseen verrattuna.