Koulun asvalttiparkkiksella. Mukana kaksi broileripyörykkää.

Kaksi toistoa liikkeestä seisomista itse peruuttaen. "Tehdään seisomista". En vaan ikinä muista sanoa näitä vihjeitä sille kokeessa/kokeenomaisessa treenissä. :P Kun en vieläkään oikeen tiedä missä välissä, tai kun liikkuri kysyy että olenko valmis, niin tuntuu tökeröltä ensin puhua koiralle ja sitten vasta sanoa joo. No. Ekalla käsiapu, tokalla ei. Toimi. Sitten yksi niin, että kävelin itse normaalisti, pelkkä käden heilahdus (Riikan vinkki käsiavun häivyttämiseen, käsihän saa kävellessä heilua, kuten ihmisillä yleensä tekee) käskyn yhteydessä. Toimi sekin, jee!

Sitten liikkeestä maahan meno. "Tehdään makuuta". Koira ennakoi käskyä aivan törkeästi, joten valmistelevasta osuudesta tuli lopulta varmaan liki 20m... oikein hieno pläts ja siitä lensi kokonainen kanapulla. Lopuksi vielä kumitennispallon heittelyä, yritin kokeilla luoksetulon pysäytyksiä top-käskyllä, mutta ei oikeen tullu mitään. Luulenpa että otan siihen jonkun ihan muun käskyn, tai ehkä pelkän käsimerkin?

Kerrankin maltoin mieleni - joskus todella vähemmän on enemmän! Hittoako niitä samoja liikkeitä aina hinkkaa jos ekalla menee aivan täydellisesti.