Polkaistiin postilaatikolle n. 2,5 km/suunta. Toi hiekkatie on aika mäkinen. Alamäet ja tasaiset osat poljin tukka putkella niin että mudi sai vetää ihan kunnon kiitolaukkaa, ylämäessä huohotin ja yhden jopa talutin ylös, ja mudi ehti hyvin tiputtaa hitaalle raville ja jopa jäädä kokonaan paikoilleen odottamaan minua. :P

Esineruutu kääntöpaikalla. Sammalpohjainen harvapuinen metsä, loivassa rinteessä niin että takaosaa kohti nousu. Muutama iso risukasa ja oikealla reunalla varvikkoa. Tuuli aika vähän, välillä tuli pieni puuska. Ruutu 10x50m, esineet vas. takakulmassa, oikealla liki sivurajalla n. 30 metrissä oksan päällä koiran kuonon korkeudella, ja keskellä jossain reilussa viidessä metrissä.

Etuesine oli kädessä noin 10 sekunnissa, seuraavaa etsi ehkä minuutin ja toi lopulta oikean oksalla olleen, vaikak pyöri tosi lähellä takakulman esinettäkin. Sitten ehkä parikymmentä sekuntia ja tuli takakulmasta. Kaikki nämä tehtiin putkeen ilman välipalkkaa, lopuksi maksalaatikkoa ja narupalloleikit. Hyvä mudi!