Kyhäsin pihalle kaksi kummallista hyppyestettä. Ekassa ruutumerkit tolppina ja niiden päällä lauta. Tokassa isot vesiämpärit tolppina, niiden päällä harjanvarsi, ja siinä roikkumassa ohuet istuintyynyt :D.

Aloitettiin tekemällä liikkeestä maahan meno. Oikein hyvä, palkkasin heti, en tehnyt siis koko liikettä. Sitten eka hyppy. "Missä hyppy" -virittely ja ekalla käskyllä yli, nami lensi takaa. Luoksetulo noin 15 metriä. Lähti laukalla, minä kehuin ja lähdin hetken kuluttua karkuun, ja kun koira saavutti minut, heitin namin vielä menosuuntaamme. Liikkeestä seisominen. "Top" -käskyni tuli vähän vaisusti ja koira ei siihen reagoinutkaan. Otettiin uudestaan pari kertaa, nyt oli hienoja stoppeja. Palkka näissäkin heti pysähtymisestä, ei koko liikettä. Ja lopuksi vielä toinen hyppy, tuttu virittely ja eka käskyllä yli. Kyllä se kotona osaa! No, huomenna vaan tarkkuutta että koira keskittyy hyppyyn eikä katsele muualle, niin kyllä se onnistuu.

Teen aamulla kotona vielä muutaman liikkeestä seisomisen niin, että jätän takapalkan valmiiksi namilätkälle. Ehkä myös lyhyt paikalla olo häiriten koiraa jotenkin ja palkaten siitä, että ei vilkaisekaan sivuilleen. Kentällä sitten varmaan tuttu lämmittely vähän ennen omaa vuoroa: maahan, top, vauhtiluoksetulo ja pikkupätkä seuruuta lelulla ja/tai kännöksiä namilla. Huh! Saa nähdä miten meidän käy.