Sellainen on vähän fiilis, mutta kuoleepahan varmasti! :P

Mulla meni eilen niin hermot, kun tuntui, että joka asiassa saa sanoa ensin nätisti kuten tapana on, ja sitten korottaa ääntä kun koira ei reagoi ekaan mitenkään. "Sisälle". "Vittujootuskintuun". "SISÄLLE PERKELEEN RAKKI NIINKU OLIS JO SAATANA!!" Päätin siis, että minähän en sen kanssa ala pelleilemään, olkoon sitten koko ajan kiinni kerta on niin vaikeaa. Ihan vähän vaan oli pelle oli aamulla viedä koira tielle kuselle fleksissä, samoin töiden jälkeen kun käveltiin parisataa metriä roskikselle, mutta minkäs teet. Tää oli vähän niinkun mudin oma valinta. Katsotaan tälleen ainakin viikonloppuun (jälkileirille lähtö) asti.

Tänään ajettiin keskustaan ja käytiin ns. Vehmaan lenkki, noin 7km. Oli kummastakin ihan kivaa kävellä vaihteeksi ihmisten ilmoilla. Yksi koiraohitus, vähän mutinoita mudin puolelta.

Ollaan treenattu lähinnä vasemmalle käännöstä ja täyskäännöstä vasemman kautta (BH-kokeessa pakollinen). Otin sshhh-äännähdyksen avuksi ilmoittamaan tulevasta käännöksestä ja imuttamalla olen saanut täyskäännöksen jo aikasen näppäräksi. Siitä on kuitenkin vielä matkaa... Vähän kapulan pitoja, kaukojen istu-maahan-vaihtoja ja pelkkää perusasennon paikkaa. Oma kroppa suoraksi niin koirakin kiertyy taakse huomattavasti vähemmän jos ollenkaan.