Asentoleikkiä (olenko mä ainoa jonka mielestä tää kuulostaa joltain ihan muulta?): heittelin nameja ja väliin istu-maahan-top -käskyjä. Oikeasta tietysti lensi palkaksi nami, väärästä tuli "oho" ja uusi yritys ennen kuin herkut jatkoi liitelyä kädestäni mihinkään.

Liikkeestä istumista on kokeiltu. Istu-käsky on huono, se melkeen tekis mieli vaihtaa. Koirani sotkee sen todella herkästi sivu-käskyyn. Pelkkä "iii"? Mutta kun erityisesti maasta perusasentoon nousussa mun "sivu!" on tosi kimeä, jotta koira varmasti reagoi siihen, niin kimeä "iiiii" ei kyllä oo hyvä. Liikkeestä istuminen kuitenki toimi aluksi tosi hyvin, siis se oli käytännössä valmis bh-koetta varten, mutta kun junnasin sitä taas sata toistoa niin koira alko tarjoamaan maahan menoja ja seisomisia "eihän me voida vieläkin tehdä sitä samaa istumista vaan!" ...

Noutokapulaa on pidelty. Välillä parempia ja välillä kovin rauhattomia. Ei oikeen mitään ajatuksia nyt tän suhteen.

Luoksetulon pysäytystä lähinnä lelua heitellessä. Takapalkalla ainakin koira alkaa ennakoimaan heti. Joka tapauksessa toimii muuten ihmeen hyvin!

Luoksetulon eteenistumista. Hakusessa on..

Seuraamista tein juuri äsken, bh-kaaviota varten pitäis alkaa tehdä pitkää pätkää. Mittasin 50 askelta. Hetsasin koiraa vinkuvalla ihanalla uimalelulla - virhe. Painoi niin että olin liki turvallani noin joka toisella askeleella... tähän seuraamiseen pitäis saada joku tolkku, mun koiralla on edelleen vaihdellen vähän kaikkia mahdollisia virheitä. Matkalaukusta painamiseen. Huoh.

Agilitykepit pystytin takas pihalle, tai oikeastaan laitoin vain kuusi. Tarkoitus on opettaa koira vähän itsenäisemmäksi pujottelijaksi, nythän se seuraa mun kättä vaan. Namikippo siis muutaman metrin päähän keppien eteen ja hommiin. Autan toki kädellä, mutta palkka tulee vaan kiposta. Ihan hyvin muisti ja aika hyviä pätkiä saatiinkin :)