"Good size dog. Black. Nice body. Coud do with a little more necle. Nice head, though skull is a bit narrow. Excellent temperament. Close in rear. Elbows out a little. Good sidegait & tail carriage."

 

-> AVO ERI2, PU2, VASERT, VARACA

Kyllä mua hetken vitutti ihan rankasti kehästä pois tultuani.. lipukkeet ja ruusukkeet kädessä mutta hittoako mä niillä teen! Olis nyt edes ollut sitten reilusti EH tai jotain muuta, mutta oli suorastaan ilkeän lähellä mutta kuitenkin ah niin kaukana se valioituminen. Mutta sellaistahan se on, ja ei muuta kuin nokka kohti uusia näytelmiä. Isojen näyttelyiden ehdottomasti paras puoli on se oheistoiminta eli ostaminen, nytkin meni yli satanen (takki 50e, lippis 10e, lelu 6,50e, remmi 18e ja sit kaikki ruuat ja juomat ja pehmikset jajaja jotka oli tietysti saatanan kalliita, esim. 0,5L lähdevesipullo 2,50e! o_O Olipa sentään edes kylmää. Vitosen siideri sen sijaan ei ollut.)

Tytin kehä oli ennen mudeja, ja vähän piti jännittää että ehtiikö varmasti, kun tyttituomari oli tosi hidas ja aikataulut paukkui heti aamusta. Tytille handlasin EH:n, mikä oli pienoinen yllätys! :D Nyt senkin on pakko jatkaa näyttelyuraa. Lupasin kyllä esittää sen kunhan ukko maksaa itse koiransa kehään. (Ja minähän en tosiaan sitten osaa esittää mitään koiria. :D :D :D)

Töppönen sekosi eilen Tytin juoksusta ihan totaalisesti. Ei voi tajuta, toissapäivänä ei mitään, ja viime viikonloppuna ei mitään, ja kaikkien laskujen mukaan juoksun parhaiden päivien piti olla jo ohi. Eilen se sitten kitisi suunnilleen koko päivän ja roikkui perseessä ihan jatkuvasti. Kierroksilla käy sekä Tytti (vituttaa mudi joka ei oikein usko edes nartun komennuksia, jatkaa vaan ahdistelua), mudi (vituttaa olla puutteessa kun narttu on vaan Liian Ihana) että minä (vituttaa komentaa mudia ihan koko ajan ja kuunnella sitä kitinää!) ja kaiken tämän jälkeen epäilemättä myös Jouni :D. Yöksi pistin mudin eri huoneeseen, johon kyhäsin aurinkotuoleista yms hätätilanneportin, kun oveakaan ei ole. Sama kyllä jatkui nyt aamulla :P. Saa nähdä rauhoittuuko toi uros tosta yhtään, jos ei, niin viettää kyllä päivän sisällä meidän muiden uidessa rannassa. Ei tällanen oo kivaa kellekään...