Kaupan pihalla tokoilut ukon autobisneksiä odotellessa. Aloitin seuruun käännöksillä (vas). Hyvää ja ei niin hyvää takapään käyttöä nähtiin kumpaakin. Kyllä sille alkaa homman nimi selvitä, mutta paljon on yhä tekemistä.

Liikkeestä istumista. Kokeilin erilaista äänensävyä. Liian hiljainen = jää seisomaan (top onkin kuin kuiskaus), liian painokas = menee maahan (MAAhan! onkin painokas ja matala), sellainen siitä välistä oleva tuotti monta onnistunutta istumista peräkkäin. Ajattelin ottaa vielä yhden ja eikö se sitten mennytkin siihen, että koira alkoi arpoa asentoja. Huoh.

Luoksetulon pysäytystä. En malttanut olla tekemättä kokeenomaisesti, eli jätin koiran paikoilleen odottamaan kutsua. Tulee juuri hyvällä laukalla ja pysähtyy, mutta vähän pitkiksi venyi stopit, jälkimmäinen otos varsinkin. Tälle tarttee tehdä jotain, ei kelpaa tollanen mulle.

Sisällä tehty lisää noutokapulan pitoja.

----

Saatiin seuralta agilityryhmäpaikka. Ryhmässä on ykkösessä kisaavia ja mölliluokan koiria. Saan mennä tällä viikolla katsomaan vaikuttaako taso meille sopivalta, ja jos hyväksyn paikan, se on sitten viikoittainen kesään asti (?) jatkuva, ei mikään kymmenen kerran kurssi kuten aiemmat on olleet. :)